夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

如上,如有可以PM target 相片,
若明天見到target 麻煩影低佢同誰一起再 PM本人。 十分感謝。

朋友因 budget 問題請不起私偵。

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

silent_audrey 發表於 20-6-19 22:36
若明天見到target 麻煩影低佢同誰一起再 PM本人。 十分感謝。

伯爵府

20150618bb 發表於 20-6-20 18:32

er.....我諗係:如果你明天去石0,你同樓主講,佢就比9男女嘅相你,你就化身成c+偵探,希望你幫手影下d偷情相。

大宅

clyl03 發表於 20-6-20 20:20
er.....我諗係:如果你明天去石0,你同樓主講,佢就比9男女嘅相你,你就化身成c+偵探,希望你幫手影下d偷 ...

係,不過我地去左 ,太多人,遲左少少到。只好等下次。我地想集思廣益,呢個case 較麻煩。

大宅

silent_audrey 發表於 20-6-20 22:29
係,不過我地去左 ,太多人,遲左少少到。只好等下次。我地想集思廣益,呢個case 較麻煩。
...

有幾麻煩?講嚟聽吓

男爵府

依家個個出街要戴口罩,買套新衫或唔認得嘅衫,戴埋帽去伏,自己親眼睇會全面啲。

但要有心理準備自己會受傷害。

伯爵府

2024年龍年勳章

silent_audrey 發表於 20-6-19 22:36

開名啦

大宅

RAY媽 發表於 20-6-21 11:17
開名啦

目的要查到女人身份,再起底通知人地老公。

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

clyl03 發表於 20-6-20 20:20
er.....我諗係:如果你明天去石0,你同樓主講,佢就比9男女嘅相你,你就化身成c+偵探,希望你幫手影下d偷 ...
嘩..................甘多人點影,又唔出張目標相上來

複式洋房

silent_audrey 發表於 20-6-21 14:56

但問題係 咁樣俾你做到咁又點?
管就管自己老公

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

silent_audrey 發表於 20-6-21 14:56

一拍兩散有乜用
不如諗清楚留低定分開
不要從別人的嘴裡去認識我

禁止訪問

大宅

回覆樓主:

唔好意思,事主 update 左我地姊妹,佢發現C6 不但 date 不同女人, 佢意見發現C6 有去 party room 玩群體遊戲,現在佢唔知點好,因為小朋友仲讀緊中學......

伯爵府

silent_audrey 發表於 20-6-30 15:08
唔好意思,事主 update 左我地姊妹,佢發現C6 不但 date 不同女人, 佢意見發現C6 有去 party room 玩群體遊 ...

Party room玩咩群體遊戲?果d地方會有工作人員睇住㗎wor

大宅

clyl03 發表於 20-6-30 16:05
Party room玩咩群體遊戲?果d地方會有工作人員睇住㗎wor
...

你話咩群體遊戲,除左 party room, 仲有人地嘅house, 或抽公司渡假屋, 事主用左一D方法, 識到D偷食人士, 其中一個偷食男同佢 SL原來曾被佢 C 6 邀請玩 3P, 他倆無玩, 人地提供左 C6 Wechat (假 account) 比事主, 事主扮其他女人加佢, 一對相片......

侯爵府

silent_audrey 發表於 20-6-30 15:08
唔好意思,事主 update 左我地姊妹,佢發現C6 不但 date 不同女人, 佢意見發現C6 有去 party room 玩群體遊 ...

咩platform去結識?
公司同事?
網上交友app?

都喺老土個句,自己轉移資產,查清c6有冇流動資產,有嘅先攞晒做首期買樓,大家有冇共同物業。

查出軌男點出軌,不如查佢戶口嘅數字先。

香港法律男都喺可分女一半,就算未到離婚。佢同得小三一齊,最後個步小三點會唔cap水/個男人點會唔洗錢氹小三呢1?!。只睇下邊一方女人cap得快。
Be positive, Stay stronger,Work harder, Learn Wiser, keep fighter, much smarter

大宅

Huuu 發表於 20-6-30 16:11
咩platform去結識?
公司同事?
網上交友app?

鬼唔知咩,事主為人怕事傳統,經濟上完全依懶老公。我地大約知道佢 C6 外表唔錯, 生得 young D, 頭髮未甩, 用 app 好似Skxut, 或 he.com, 又 join 地 group sex party wechat group, 平時出去最叻話係同事 party, 或去行山等正常活動。

大宅

嘩!偷食或出軌見得多,玩群體活動咁激,咁現在進展如何?

首頁

尾頁

跳至