潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

2020勳章

上星期六的小收獲:每次都係減價先捨得買的brooch  

ada0707    發表於 7 天前
ttjl7    發表於 20-6-29 22:01
Cheuk2012    發表於 20-6-29 21:05
wcpcelia    發表於 20-6-29 15:28

伯爵府

男爵府

swift_call 發表於 20-6-29 13:55

nice,我都有買

男爵府

2020勳章

珊瑚宮

2020勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

寶石宮

精叻鼠年勳章 2020勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

瑪瑙宮

2020勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

呢個靚呀

複式洋房

回覆樓主:

珊瑚宮

2020勳章

回覆 swift_call 的帖子

Very nice

琥珀宮

精叻鼠年勳章 2020勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

very nice

子爵府

swift_call 發表於 20-6-29 13:55

恭喜jm有收穫

別墅

發表於 7 天前 |顯示全部帖子

伯爵府

2020勳章

回覆樓主:

幾錢呀?
Be positive, Stay stronger,Work harder, Learn Wiser, keep fighter, much smarter

伯爵府

nice

別墅

Huuu 發表於 20-6-30 13:45
幾錢呀?

呢個好似$2500呀

大宅

2020勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
dusit 發表於 20-6-30 14:37
呢個好似$2500呀

折咗之後大概$2500
我老公係英國幫我買
因為香港我完全買唔到discounted brooch

男爵府

2020勳章

侯爵府

2020勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

別墅

swift_call 發表於 20-7-1 01:51
折咗之後大概$2500
我老公係英國幫我買
因為香港我完全買唔到discounted brooch

我今年MD遇到2個 brooch, 但我2個都無要到,我覺得自己好少用到

大宅

2020勳章

dusit 發表於 20-7-1 11:51
我今年MD遇到2個 brooch, 但我2個都無要到,我覺得自己好少用到

我會扣喺牛仔褸度、或者tweed 外套我每日都着牛仔褸,所以多幾個都得

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊