夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

2020勳章

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
身邊好多男性友人,甚至老公身邊既朋友,有女友/老婆都成日上社交網站識女人!
亦有好多單親媽媽,出黎搵食,但又好多男人蜜蜂痴蜜糖咁
而家既後生女仔又不知自愛,成日POST D性感相,有D仲離普 (識耐咗主動要求裸聊)

複式洋房

重有好多有家庭的,都要出去揾SP,可以不需負責任,有些少女為求有名牌,都唔潔身自愛,有人妻交友網,有免費忝

伯爵府

2020勳章

回覆樓主:

個啲囡囡喺IG放性感相,只是一份免費meun。
比起藝人模俾錢買寫真更不用錢,都喺搵老細。

最近我見到, 生活都幾無憂無慮,一個星期去兩三次船p,唔洗返工甘
Be positive, Stay stronger,Work harder, Learn Wiser, keep fighter, much smarter

伯爵府

2020勳章

一片海洋 發表於 20-6-29 15:22
重有好多有家庭的,都要出去揾SP,可以不需負責任,有些少女為求有名牌,都唔潔身自愛,有人妻交友網,有免 ...

點止名牌甘少野,
我前任c6用咗4x萬,喺9個月內洗晒落3至4個大學生妹度,其中一個收咗27-28萬課金錢。

Be positive, Stay stronger,Work harder, Learn Wiser, keep fighter, much smarter

複式洋房

Huuu 發表於 20-6-29 15:37
點止名牌甘少野,
我前任c6用咗4x萬,喺9個月內洗晒落3至4個大學生妹度,其中一個收咗27-28萬課金錢。
...

大學生都幾好賺,不過都要願者上釣

侯爵府

2020勳章 畀面勳章

回覆樓主:

仲有好多援交,
空姐兼職賣淫,
sp,
一夜情...

伯爵府

2020勳章

回覆樓主:

見唔少表面妢網上識朋友
網上傾計
網下約會
而且還有酒店自拍照/meun

而且有埋經理人抽佣
同以前大富豪坐廳做嘅野冇分別,只喺妢晒日本化叫陪酒女娘/公關+網絡化了!

只喺俾得起錢冇屯門公園happy伯和娜娜一樣low price service

複式洋房

2020勳章

回覆 一片海洋 的帖子

唔係吵化? 淫妻交友網

複式洋房

2020勳章

回覆 Huuu 的帖子

而家既女仔咁架???

複式洋房

2020勳章

回覆 cecelc 的帖子

竟然D男人

伯爵府

2020勳章

siupochan14 發表於 20-6-29 18:46
回覆 Huuu 的帖子

而家既女仔咁架???

最明顯有一個踩界交友app
喺尖沙咀 銅鑼灣 西鐵線站 大賣女主播廣告牌
有d還俾人爆露點床點 telegrams有食評

不過表面還叫做KOL 或 直播主播~
似足日本紅燈區d無料案內所 嘅大型廣告牌~
只不過香港板

男爵府

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
siupochan14 發表於 20-6-29 15:07
身邊好多男性友人,甚至老公身邊既朋友,有女友/老婆都成日上社交網站識女人!
亦有好多單親媽媽,出黎搵食 ...

係bk搵食既男/女都唔少啦

男爵府

2020勳章

Pinky28 發表於 20-6-30 00:16

喺BK搵食估唔到

複式洋房

Pinky28 發表於 20-6-30 00:16

我都遇過,但我話我有老公同仔,佢都可以口顏無恥話冇所謂(emoji)(emoji)(emoji)我話我有呢(emoji)(emoji)(emoji)

子爵府

2020勳章

Huuu 發表於 20-6-29 15:37
點止名牌甘少野,
...

玩到咁幾誇下喎 條佬智商有問題

男爵府

2020勳章

adayu1212 發表於 20-6-30 08:05
我都遇過,但我話我有老公同仔,佢都可以口顏無恥話冇所謂(emoji)(emoji)(emoji)我話我有呢(emoji)(emoji) ...

原來真係有架~啲人搵食真係無孔不入

男爵府

adayu1212 發表於 20-6-30 08:05
我都遇過,但我話我有老公同仔,佢都可以口顏無恥話冇所謂(emoji)(emoji)(emoji)我話我有呢(emoji)(emoji) ...

係呀,有好多jm都俾人pm過啦

男爵府

mingmama 發表於 20-6-30 00:22
喺BK搵食估唔到

有好多男會員係性版搵食架

複式洋房

Pinky28 發表於 20-6-30 11:16

係呀,有好多jm都俾人pm過啦

世風日下 道德淪亡 可能我老喇!唔明而家啲人

水晶宮

2020勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

siupochan14 發表於 20-6-29 15:07
亦有好多單親媽媽,出黎搵食 ...
網絡世界係甘,但出的靚女相那方又未必係女性

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊