懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
岩岩8wk confirm 空心胎,好傷心,喊左兩日~準備做藥流~ 有無同路人?要等幾耐可以準備pregnant?

複式洋房

回覆樓主:

經期連續幾次正常返就可以了

大宅

super_girl21 發表於 20-6-30 13:12
岩岩8wk confirm 空心胎,好傷心,喊左兩日~準備做藥流~ 有無同路人?要等幾耐可以準備pregnant?
...

西醫話黎返M可以試

中醫就話黎3個月M, 穩定返 (日子固定, 份量/顏色都正常), 就可以再試

大宅

2020勳章

super_girl21 發表於 20-6-30 13:12
...

我上一胎係空心胎呀,都係8wk時發現,大約10wk confirm做吸宮手術,西醫話休息三個月就可以試,我做完手術後就即搵中醫調理,半年後就有左第二胎,今日仔仔剛好滿一個月加油

大宅

我朋友12WK無端端見紅,照陰超冇心跳,要全麻刮宮,當時佢喊左成個星期,好在佢有好好坐小月,三、四個月後又BINGO

民房

發表於 前天 06:15 |顯示全部帖子
放鬆心情迎接bingo
太大壓力會神影響受孕
唔好心急先養好身體

複式洋房

發表於 前天 16:09 |顯示全部帖子
我上胎都係空心胎,岩岩好一年bb就返黎了,依家18週,bb好健康,放鬆d,bb好快返黎揾你~

複式洋房

發表於 前天 18:07 |顯示全部帖子
...

我年頭都係咁,做完手術,睇中醫調理
過左3個月又bingo la

唔駛咁傷心,好好調理,bb好快返黎你身邊

大宅

發表於 昨天 15:40 |顯示全部帖子
8wk 發現空心胎 當時真係好傷心
來番一次m後 小bb再回來
樓主要坐小月 養好身體呀

複式洋房

發表於 半小時前 |顯示全部帖子
回覆 super_girl21 的帖子

我今個月頭發現係空心,藥流失敗,上星期做左吸宮,而家坐緊小月,今日開始睇中醫調理啦,你都加油!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊