美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 KaseyYuen 的帖子

我都想知邊間,thx

大宅

回覆 Ctytracycty 的帖子

邊家e記呀?啲人走到傻wor 成日地震可能我係times 嗰間不幸d其他分店冇咁。妹妹仔sell 完我冇耐就走人啦,呢間好難做得長。仲有啲treatment 去做一黎啲新接手嘅人只係一野sell 你勾格仔補錢買多d,怕怕。

複式洋房

Rascalbaby 發表於 20-7-25 21:26
回覆 Ctytracycty 的帖子

邊家e記呀?啲人走到傻wor 成日地震可能我係times 嗰間不幸d其他分店冇咁。妹妹 ...

我係旺角個間e記就好好彩 一直都係個個女仔做開 仲要好好手勢 不過佢地最近推緊另一部新機 講到無呢部咁痛 我都有啲心思思想試 不過疫情唔敢去

大宅

mw234 發表於 20-7-22 13:06
正廠E記,買十格以上,約4千蚊格,個肚腩係薄咗,但要收哂我覺得都要做運動,因為如果你個肚腩好厚,佢減1- ...

而家做promotion平左好多喎,我前兩日買咗14格(12小2大),都係4萬有找,即係~$2800一格

男爵府

檸檬芝士餅 發表於 20-9-18 18:06
而家做promotion平左好多喎,我前兩日買咗14格(12小2大),都係4萬有找,即係~$2800一格
...

做邊個位?減寸數和磅數?

大宅

Apple_Orange_T 發表於 20-9-18 21:25
做邊個位?減寸數和磅數?

我會兩格做手臂,其餘重點做肚腩同下半身
E記姐姐話吸嗰個部位保證一次可以減走22%脂肪細胞,唔反彈,但效果唔係即時見到,因為溶咗嘅脂肪要比時間佢慢慢排出體外,最快都要兩三星期先開始見到效果,寸數會減到,線條會靚咗,至於實際磅數唔會減咗好多,因為脂肪係好輕,一個拳頭咁大舊嘅脂肪先重一磅
我前幾日先做第一次,吸咗4格,暫時未見到效果

大宅

ken1205 發表於 20-7-13 13:11
如題,借細老ac回post。 上次同fd食飯比佢話肥左好多,諗緊做冷凍溶脂好唔好想? 另外想問下各位sis做過冷 ...

E記我有試做過,對部機係有信心嘅,做完有啲痺,不過無瘀,D女仔hardsell到暈,態度一般,咁我唔係好肥唔想幫襯佢,早排又打嚟話又可試做其他機,淨係電話溝通已經無咩好感,唔想上去俾人煩,出面仲有其他treatment未得閒做

大宅

檸檬芝士餅 發表於 20-9-18 18:06
...

依個價錢算抵

洋房

Ctytracycty 發表於 20-7-25 08:35
回覆 ken1205 的帖子

梗係e記 我係e記做完 個治療師做左好耐 手勢好好 好細心 ...

邊間 e 記? 有冇治療師推介

首頁

尾頁

跳至