夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

BK Milk勳章

cici_auction 發表於 20-7-16 09:03
係囉,如果對方開始第一步就不得了

唔一定對方喎,你老公都可以開始第一步架。
一隻手掌拍唔響,兩個一齊傾,有和應有話題先會繼續傾落去,仲要晚晚都要傾喎。
你知道佢地冇見過面?

大宅

cici_auction 發表於 20-7-15 23:12
唔肯俾你睇內容真係有d古怪
有佢電話密碼嗎?

佢有密碼,我知道的,但其實佢連沖涼都會拎入廁所。差緊電都會unplug拎入廁所。講真其實就算佢唔拎入去我都唔會偷睇,我自己都唔想做到咁,我係寧願叫佢俾我睇,有咩講出黎。只可惜佢當下反應太大,令我更覺得有嘢。佢有話肯定無講曖昧嘢,只係講我....ai...所以,其實到今日,我都好難釋懷。

子爵府

回覆樓主:

日日傾除非對方係呀婆我或者信無野囉
我識個女人當年係肥婆唔靚又係打機識左個已婚男搶人老公坐正左囉 個ex wife仲要有個好細既女 陰公

大宅

cici_auction 發表於 20-7-15 23:14
最怕係傾下傾下就變成習慣,好容易會諗起對方

我諗佢之前的確係咁,傾到變左習慣,所以會諗起人...其實到呢刻,我無辦法得知佢仲有無繼續搵人,全部都只係講個信字。
條路的確好難,有一刻真係諗不如罷了。又有諗不如我自己都學佢搵個男人傾心事,其實要搵我身邊都可以有好多,但做左我唔會快樂,又何必做啲傷害大家嘅事。個人真係好糾結。

大宅

一嚿大番薯 發表於 20-7-16 11:11
我諗佢之前的確係咁,傾到變左習慣,所以會諗起人...其實到呢刻,我無辦法得知佢仲有無繼續搵人,全部都只 ...

根本佢有防避之心,心虛
有段時間我老公都係咁,應該搭上左

禁止訪問

子爵府

佢係冇野,點解咁怕比你睇手機?佢之前有冇都係任何時候手機隨身?如以前冇,而家有,咁就絕對可疑!

大宅

Youngherry 發表於 20-7-16 12:49
根本佢有防避之心,心虛
有段時間我老公都係咁,應該搭上左

我仍然想相信佢係無搭上,可能只係鍾意同對人有興趣... 我唔想再諗佢究竟係點..因為真係會好痛苦。呢刻亦唔知佢同人有無聯絡,佢話無我就要信,反正我呢世都唔會知。
呢刻嘅我,其實唔係對佢無信心,反而係我對自己無晒信心無晒自信,覺得自己做啲咩都唔會再吸引到佢。覺得佢對我嘅事好似無左興趣知同想睇有關我嘅嘢。所以我好沉...的確曾經覺得佢好愛我,又的確覺得佢而家對我無左興趣.. 所以我好沉..

大宅

cici_auction 發表於 20-7-13 22:02
同老公拍拖3年,結婚7年,2個小朋友
老公打機識左個女仔(唔知識左幾耐,可能一段好長時間)最近成日都會wtsa ...

我同我表妹一齊去打機,公會有個已婚男主動搵佢結婚,仲成日撩我表妹,又讚佢靚女又盛,又成日叫佢做老婆,我表妹因此好反感,成日扮睇唔到唔覆佢,咁佢就喺公會呻話我表妹成日唔理佢。之後就成日借啲意老婆前老婆後,仲喺line留左句老婆我訓先仲話唔怕比自己老婆見到,佢話老婆唔會睇佢電話我表妹叫佢唔好再稱呼佢做老婆,係冇再叫,但在公會又會叫我老婆乜乜乜,人地其他人都唔會老公老婆相稱,只有佢咁叫,同埋有其他人送花比表妹又比說話佢聽,最後我表妹頂唔順搵個藉口同佢離婚了,之後佢同第二個結婚,不過佢又冇叫人地做老婆喎,淨係叫我表妹

大宅

一嚿大番薯 發表於 20-7-16 16:48
我仍然想相信佢係無搭上,可能只係鍾意同對人有興趣... 我唔想再諗佢究竟係點..因為真係會好痛苦。呢刻亦 ...

沉得越耐人就會更辛苦,做人咁辛苦為何呢?放手放生自己吧!你由出世到長大,無此人你都活得好ok的,所以唔好比自己再沉啦!要愛自己!珍惜自己!

洋房

我仍然想相信佢係無搭上,可能只係鍾意同對人有興趣... 我唔想再諗佢究竟係點..因為真係會好痛苦。呢刻亦 ...

我老公都係打機識左個女仔,係Facebook 傾到好開心,完全忽略咗我,我真係好唔開心,好難受,同佢傾過 佢過冇野,只係傾下打機既野,冇非份之想,就算係冇野 但諗起都係會唔開心。點解d男人可以為左個網上識既人而冷落左自己老婆架,有冇諗過我地感受架,男人信唔過,所以我地做女人要好好愛自己,對自己好啲,佢哋唔識珍惜我哋對佢哋既好

複式洋房

艾莉豬 發表於 20-7-16 18:40
我老公都係打機識左個女仔,係Facebook 傾到好開心,完全忽略咗我,我真係好唔開心,好難受,同佢傾過 佢 ...

原來咁多男人鐘意打機識人。。。

大宅

其實,我都唔係好明,而家啲男人,出軌好似成為左必定會發生嘅事咁,點解佢哋要咁傷害自己曾經愛嘅女人?生活平淡就可以去搵其他女人?嗰啲小三又係,女人難為女人,佢唔諗吓如果自己係正室,佢又會點?

大宅

所以,真係要愛自己多啲,唔好將心思放喺佢哋身上,當佢哋係生活嘅夥伴,一齊養大啲小朋友,唔好諗啲乜嘢一生一世,呢個世界已經冇呢樣野

別墅

Standsonenight 發表於 20-7-13 23:08
呢啲叫偷睇。

Congratulation, 破壞感情既第一步

大宅

快d去扮靚,自己開心先可吸引人

已刪除用户

男爵府

ng5ek 發表於 20-7-17 04:23
我都同個男網友由傾興趣開始傾咗好多年到而家,真係乜都講,包括屋企、政治、興趣,但真係純當朋友咁吹水, ...

請問你有另一半嗎?你另一半知道呢個男網友的存在嗎?

已刪除用户

男爵府

ng5ek 發表於 20-7-17 09:50

我一直都無另一半,最近先有,但我有同佢講我有男有女朋友會w ...

咁同樓主個case又唔係太類同~佢先生個機友係喺佢哋一齊之後出現~樓主有hard feeling係好正常~再加上樓主話佢先生係日日都同個機友傾~有時間同個機友密密傾~都唔同自己太太傾~呢樣真係唔太好囉~你話久唔久傾下就話啫咁你同你啲男性朋友又會唔會日日密密傾呢

首頁

尾頁

跳至