夫婦情感

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

男人已同我講晒你們的事,原來10幾年前,你曾經是他其中的女朋友,因我的出現,他變心了,同你分手。我完全唔知道有你的存在,他追我時話無拍拖的。之後我們結婚,生了兩個。而你也結婚了,亦生了兩個。你們各自結婚後繼續聯絡,到近半年愛到如膠似漆。你話你同你老公無感情,仲好愛我老公,唔可以無左佢。我老公又覺得自己欠左你,唔可以再令你傷心,要比開心快樂你。我只好卑微地求老公放棄你,我老公話要比時間佢,但我知他都是放唔到手,咁唯有我放棄去成全你們。我的確好憎你們的自私,我不能偉大到包容男人愛兩個。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

five555 發表於 20-7-17 12:10
男人已同我講晒你們的事,原來10幾年前,你曾經是他其中的女朋友,因我的出現,他變心了,同你分手。我完全 ...

既然你選擇放棄就唔好回頭
不要從別人的嘴裡去認識我

大宅

男人已同我講晒你們的事,原來10幾年前,你曾經是他其中的女朋友,因我的出現,他變心了,同你分手。我完全 ...

我會留守這個家直到小朋友上大學,你忍到就繼續忍到那時,我老公講明唔會同你有將來,因為他識計數,點養兩個女人,4個小朋友?你話你唔要明份,只要有他愛你,咁你們用時間去證明你們的愛吧!我最細的小朋友兩歲未夠,你努力地等啦!我唔會哀傷過日,我會活得比你們好,你們千萬不要分手,因為我無興趣再與渣男共度之後的日子。渣男請你不要再扮好在意這頭家,因為我並不需要你,只是我為了小朋友而留守。

珍珠宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

five555 發表於 20-7-17 12:19
我會留守這個家直到小朋友上大學,你忍到就繼續忍到那時,我老公講明唔會同你有將來,因為他識計數,點養 ...

要自強

侯爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

回覆 five555 的帖子

留守的意思是不離婚直到小朋友上大學?個人選擇,加油~

珍珠宮

我會留守這個家直到小朋友上大學,你忍到就繼續忍到那時,我老公講明唔會同你有將來,因為他識計數,點養 ...
那現在不離婚了?好好生活吧..加油啦..

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

咁有排忍
不要從別人的嘴裡去認識我

大宅

你咁樣同繼續折磨自己有咩分別?

子爵府

而家你小朋友幾大?

別墅

咁點解仲要留守?離婚吧啦,早啲放過自己,可能仲有機會搵番個好男人呢?

大宅

做咩要搞到自己咁痛苦

珍珠宮

唉,正中一對狗男女下懷
咁樣咪就係佢地想要既結局?

各自有家庭,玩得開心
兩邊擺明係炮友
樓主仲以為自己守到大婆位置
唉,樓主好好愛自己
搵另一個愛你既男人仲好啦

男爵府

講得好,結咗婚就唔應該繼續追逐愛情,賤女人和渣男都應該得到報應,你和孩子好好生活,出軌的是他們,永遠受到良心的責備!

男爵府

0030 發表於 20-7-17 12:47

留守的意思是不離婚直到小朋友上大學?個人選擇,加油~

不要再對着他
不配做人丈夫及爸爸

大宅

點解你要為他們賠上了你擁有幸福的機會?值得嗎?

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

你C6認左又唔離婚,你心理上已經回覆單身,
可以和C6傾大家open relationship,告訴你C6,
人妻小三要快樂,你都要。
你識到適合嘅男人再飛佢囉,
記得要搵單身男人丶唔好隱瞞自己的情況就冇問題。

子爵府

我有點好奇心,樓主知道小三是這版的jm?所以特登在此告知?

男爵府

加油

大宅

樓主我諗你唔會忍到咁耐囉,真係好似係地獄咁痛苦呀,寧願一刀切,再重新上路,加油啊

大宅

我留守只是為對仔女,但唔代表我個心仲留在男人到,我開始去見返以前的各方朋友,人開朗返。反而是渣男開始患得得患失咁,佢無諗過我會不停出街見唔同的人,佢開始擔心我被人追左去。我出這個post係好想比小三知,我已經知道晒了,亦無想過要爭,只要她忍耐到我們的仔女大就得啦,繼續忍耐做小三,10多年後,我會比佢坐正又如何。

首頁
12345...6

尾頁

跳至