夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

心血來潮,想睇下老公最近同過d咩人傾計,睇到佢同個Fd 討論大波妹d相評價,又話人哋好正!
當我睇到段wts ,我覺得唔係甘接受到,
呢d洗唔洗同人講啊?係咪我睇得唔化,我有問題?
係個個男人都會甘?甘你地又點睇? 會唔會好五舒服?
仲有,上星期我老公要同個女同事2個單獨出去買嘢,
係for公事,我有問老公係得一個女仔同你去? 佢係答我仲有其他男同事,但係我搵返wrs紀錄佢哋對話,
我肯定只有佢哋2個,甘老公做乜要厄我?
我要問清楚佢嗎? 不過件事係好小事,但我想搞清楚佢哋冇野既話做咩要厄我? 另外如果我去質問老公,
佢可能會估到我睇過佢電話紀錄.. 我應該點開口問佢?

複式洋房

TseU 發表於 20-7-19 02:27
心血來潮,想睇下老公最近同過d咩人傾計,睇到佢同個Fd 討論大波妹d相評價,又話人哋好正!
當我睇到段wts ...

咁那個大波妹是熟人? 還是明星? 還是雞?

大宅

回覆 lemon807 的帖子

係明星

公爵府

牛年勳章

人生中, 有好多事, 不能控制, 無法估計, 估計到亦唔可能改變, 妳為何check 佢電話呢? 其實, 信任係一個基礎, 妳check 佢, 係妳有些好奇? 有事懷疑? 定其他? 人有時, 得唔到, 幻想下和人吹下水, 好閒姐, 仲要講明星 , 妳問佢, 係咪同女仔單獨出去買嘢, 仲要為工事, 咁都要問 , 如果佢笞係, 看來妳仲有幾條問題追著佢, 佢咪答唔係, 等妳唔好再無限幻想落去吧! 點解要騙妳, 因為妳多疑咯

妳改變下和老公相處方法, 話題:投其所好

owla    發表於 20-7-19 14:46

大宅

TseU 發表於 20-7-19 06:48

係明星

邊個明星呀?
大唔大都要討論?一睇就知啦

子爵府

談論女人的身材, 大部份的男人圈都會, 幾正常下. 有時我見到D sexy 又有趣的照片, 都會發比D 朋友爽一爽, 講下笑. 最近朋友在車上等人, 拍左張大波女仔行過比我地睇, 我第一句問, 有無"盪"先? 假既就唔好比我, 之後大家吹幾句, 開心又減一陣壓, 但我又唔係出軌叫雞的人, 男人就係咁, 講下唔一定有咸濕意圖.

男人睇女人身材都有層次, 如我見到位女性好靚, 身材好好, 又或好sexy 都會以欣賞的角度, 望下諗下, 會心諗, 這個女仔很高分, 著得幾好, 真係好靚喎, 也會在對方不知情下, 望多兩眼, 不過就唔會諗更多, 或提自己唔好諗太多. 有些男人, 會諗她不穿衣服的樣子, 甚至在性方面的樣子, 就會變得眼甘甘, 更甚的會跟住人, 看看有沒有機會認識又或跟多陣都好(以前有朋友年輕時會咁), 如已走火入魔的, 會變為色魔, 當然有演變成咁的人係好少數.

也會有些如他們會在出軌或叫雞時, 找類似的女性來滿足.

但不用擔心, 如妳老公跟本不是出軌或叫雞的人, 係唔會講兩講就走去出軌既.

最緊要係你們雙方的生活都很愉快, 和階知足, 就是把老公留在身邊你能做到的, 其他的事不要擔心太多.

至於check 電話, 我不介意太太check, 反而覺得她緊張我, 就是我仍有吸引力及重要性, 不錯呀~ 身有屎才怕人check. 當然有人喜歡說自由, 私隱, 但我覺得突然好奇看下不是經常check 也不是什麼問題, 要了解對方近排跟什麼人一起, 有沒有被騙的機會是對家庭危機的評估, 不然突然失左踪, 比人拐左都唔知咩事.

我手機密碼太太知, 有什麼意外或突發事, 她可以馬上處理到, 這份對她的信任和保障, 比我的私隱更為重要, 我覺得就是放對方和家庭在什麼位置的問題.

Kenpatbaby    發表於 20-7-28 00:35

珍珠宮

仲以為係咩大件事

男人之間係咁講嘢,好平常,世界上得出家人先會六根清淨
睇到對話,證明老公同女同事去買嘢真係為工事,無其他嘢呀

你疑心大,思想負面、容易心碎.....另一半都好大壓力,唔敢同你實話實說

wbowbo    發表於 20-7-20 14:11

複式洋房

TseU 發表於 20-7-19 06:48

係明星

咁又唔係話好衰,咁你接受到你老公睇四仔嗎

大宅

玻璃心,同朋友吹下水都唔得?我C6谷啲人成日分享AV,我有時都會睇埋一份

水晶宮

回覆樓主:

談論女明星大胸好正有什麼問題?!
我都會同老公講啦. 佢鍾意咪同佢啲friend吹水囉, 講到幾鹹濕都得, 講咋嘛.

大宅

唔係咁大件事姐,男人鍾意睇女人身材好正常,大波我都鍾意睇架

大宅

回覆樓主:

大波果度,樓主要放開d,我c6成日都同我講邊條女好索好正,我會同佢一齊討論wo,其實要滾點都會去到,唔好睇明星既男人都會去叫雞。男人係咁個播,女人唔好妄想c6只想睇(甚至愛)你一個。
同事果度,我都會介意,不過我唔會問佢,你越問,男人一定唔會認真答,佢有心瞞你,你點問佢都唔會認,不過我信一樣野,天網恢恢,唔可能瞞一世。

子爵府

樓主,男人whatsapp群組會經常講這些,仲會互相分享4 仔相片和短片,佢地稱是派福利,好正常,正如女仕分享買了什麼靚衫,邊隻護膚品好用,一樣甘普遍,所以唔好介懷,是維持朋友友誼的其中一種表達。

同事唔系男就女,只系公事出去買野,其實無什麼問題。

夫妻要互相信任才可以一起行落去。

如果唔覺先生有什麼異樣就唔好問,你先生會覺得你唔信任佢,如擔心就再觀測一段時間。

大宅

其實可以係呢度同大家傾我日常生活啲嘢已經令到我好開心,因為得到大家既分析意見,令我諗通左好多野,我又五敢同身邊啲人講,想保障返自己私隱,
好多謝你哋每一位留評語比我,十分感激!

大宅

回覆樓主:

男人中意睇大波妹好正常…仲要係明星姐…甘都要心碎?佢睇男人你仲驚啦!樓主太敏感了…我會同老公一齊睇大波妹tim!
另外~我諗你老公有機會係知道你太敏感,所以先話有其他男同事一齊去!

珍珠宮

回覆樓主:

我以為咩事,其實好小事!兩樣都好正常!

你第二單仲正常過我老公果單,佢怕你誤會先求其講重有其他同事姐,好正常!

我老公有個星期日要輪更,但果日我地有事,佢揾左個女同事頂佢,其實都好正常,但唔知點解要同我講揾左另一位男同事頂佢wor,我都十萬個為什麼,仲離奇過你呢單。不過我都無問,可能都係想多一事不如少一事姐。

侯爵府

咁小事都唔開心?大波妹仲要係明星,omg,睇返你舊post,你負能量好勁,懷疑心又重,你老公呃你唔係只係同女同事買野,就係怕你懷疑佢咯,放過自己,輕鬆d做人啦

大宅

PTMCYS 發表於 20-7-19 09:26
談論女人的身材, 大部份的男人圈都會, 幾正常下. 有時我見到D sexy 又有趣的照片, 都會發比D 朋友爽一爽, ...

你咁尊重你老婆,佢一定好放心

大宅

女人閒聊多數講返女人,但男人閒聊多數都係講女人同金錢,男人講身材都好正常,女人都會講啦

男爵府

我都覺樓主太敏感 , 佢討論都可以愛你

首頁

尾頁

跳至