論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

請左個本地斷約姐姐手續要攪幾耐先有visa呢?
Agent 同我講姐姐遺失左身份證會影響批的時間嘛?
Extend留港係咪最多只可3次
即係我重要等多幾個月姐姐先入到屋
求解答

大宅

wendy117318 發表於 20-7-24 20:51
Extend留港 ...

請問而家斷約姐姐可以唔使返原居地嗎?

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

wendy117318 發表於 20-7-24 20:51
Extend留港 ...

吾係你agent會最清楚咩?

大宅

yankin2001 發表於 20-7-25 18:08
請問而家斷約姐姐可以唔使返原居地嗎?

Agent話多數唔洗完約同斷約都,
會help 寫求情信wor...

大宅

yanyan-mummy 發表於 20-7-25 18:27
吾係你agent會最清楚咩?

其實佢都大概講左要個半月左右,but我請個姐姐又遺失左身份証,所以想睇下有無人知如這些情況要攪幾耐jer...

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

wendy117318 發表於 20-7-26 17:33
其實佢都大概講左要個半月左右,but我請個姐姐又遺失左身份証,所以想睇下有無人知如這些情況要攪幾耐jer. ...

拎visa 時先睇id ,快d去補領2個星期可以攞返,照計唔會話耐啲

首頁

尾頁

跳至