烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

頭先睇 "新假期" 時,見到半版廣告,哈哈~~~ 超級吸引呀~~~

可以喺網上訂購"醉榴香" 嘅榴槤冰皮月餅... D24榴槤冰皮、貓山王榴槤冰皮...

仲有D24榴槤肉、貓山王榴槤肉、榴槤大福....

個網址係... http://www.feifah.hk

各榴槤 fans 有興趣可以去睇吓丫...

水晶宮

好貴...
少奶奶的身份,丫頭的命...

珍珠宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 54heima 於 09-6-1 18:32 發表
好貴...

我都有睇過... 如果係榴槤月餅劵... 就已經係平咗架喇!我去年買一盒D24 已經$320喇!宜家買劵半價呀...

我宜家心郁郁緊...

翡翠宮

牛年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

見D24榴槤冰皮$160,心思思想試下!
唔知上去門市買得唔得??

珍珠宮

原帖由 MM2005 於 09-6-3 11:38 發表
見D24榴槤冰皮$160,心思思想試下!
唔知上去門市買得唔得??

我去年喺Citysuper 買要 $320呀... 好貴呀...

水晶宮

原帖由 baby_chu 於 09-6-1 20:44 發表

我都有睇過... 如果係榴槤月餅劵... 就已經係平咗架喇!我去年買一盒D24 已經$320喇!宜家買劵半價呀...

我宜家心郁郁緊...

我想知點買到半價月餅券...謝謝...
少奶奶的身份,丫頭的命...

珍珠宮

原帖由 54heima 於 09-6-3 11:45 發表

我想知點買到半價月餅券...謝謝...

喺我 #1 嗰個post 入面個 website 訂購架...

我自己宜家都仲考慮緊買唔買呀... 屋企得我一個人食架咋....

翡翠宮

原帖由 baby_chu 於 09-6-3 12:48 發表

喺我 #1 嗰個post 入面個 website 訂購架...

我自己宜家都仲考慮緊買唔買呀... 屋企得我一個人食架咋....

嘩....佢網上價都是#230咋,你買要$320咁貴!
現在$160梗係唔諗啦!
佢只有170g咋,你放入雪櫃一個人慢慢嘆都得啦!
我無上網買野呀,去門市得唔得呀??

珍珠宮

原帖由 MM2005 於 09-6-3 13:10 發表

嘩....佢網上價都是#230咋,你買要$320咁貴!
現在$160梗係唔諗啦!
佢只有170g咋,你放入雪櫃一個人慢慢嘆都得啦!
我無上網買野呀,去門市得唔得呀??

你可以試吓打電話去問吓...

我舊年係行行吓 citysuper 見到得番最後一盒醉榴香嘅榴槤 鄙彼月餅,所以... 當時諗都唔諗 $320 就咁就拎咗出唻囉... 事後真係幾 "赤" 架!

但... 真係好好味... 好好味...

我舊年喺屋企食得好 "悽涼" 架!要得到夜深人靜,99同c6 都瞓咗,我搵個風扇對住自己,仲要坐喺窗邊,先食架咋....

翡翠宮

原帖由 baby_chu 於 09-6-3 13:16 發表

你可以試吓打電話去問吓...

我舊年係行行吓 citysuper 見到得番最後一盒醉榴香嘅榴槤 鄙彼月餅,所以... 當時諗都唔諗 $320 就咁就拎咗出唻囉... 事後真係幾 "赤" 架!

但... 真係好好味... 好好味...

我舊年喺屋 ...

嘩.......食都要咁嚴重,
比我就唔理佢地啦,過一陣咪無味啦!

珍珠宮

原帖由 MM2005 於 09-6-3 13:31 發表

嘩.......食都要咁嚴重,
比我就唔理佢地啦,過一陣咪無味啦!

99超級唔鐘意架!C6都唔鐘意,不過佢無乜所謂,味唔太濃就得...

我都係費事俾99 e e o o 所以先要咁樣食咋....

男爵府

但係月餅卷買左去邊到拎呢?
佢個網又冇寫

小少爺係ma mi 既心肝寶貝

珍珠宮

有呀... 不過係要 click 咗入去先睇到囉...

換餅地點:
The Market Place, Jason (朗豪坊-旺角/德福廣場)
崇光百貨(銅鑼灣)
一田百貨(沙田)
CitySuper! (國金-中環/時代廣場/沙田城巿廣場)
青衣城大堂
德福廣場大堂

惠華:九龍長沙灣青山道680號時裕中心4樓E室(由2009年9月1至25日,星期1至5上午10時至下午5時半,星期6上午10時至下午1時) 。

洋房

請問果肉好吃嗎? 唔同種類榴槤, 邊隻好味d?

子爵府

榴槤薄餅同榴槤日式大福餅平過一田好多

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我7月已經上網訂左, e+ 好期待 ar

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原帖由 veronica1210 於 09-8-24 10:53 發表
榴槤薄餅同榴槤日式大福餅平過一田好多

好唔好食 ar

禁止訪問

畀面勳章

洋房

真的很貴啊.

大宅

點解我睇唔到$160?? 榴槤月餅最平唔係$186咩???

首頁

尾頁

跳至