自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

9月中到期,剛剛7月中續約。本身$238/月1000m+my tv super新上台簽左24個月,送12個月,即平均$119/月。半年前開始打來傾續約由開始165,155,145,135,125,到125再送400鴻福堂/big big shop coupon我都冇續,到我去門市話cut,之後網上就出咗個plan$125送1個月即平均$120/月,再送200回贈

大宅

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投

Forever_friends 發表於 20-8-5 17:33
9月中到期,剛剛7月中續約。本身$238/月1000m+my tv super新上台簽左24個月,送12個月,即平均$119/月。半 ...

我都諗住cut喇,可能轉pccw,佢開咗依兩個plan比我,抵過香港寛頻,不過就無贈品無mytv super囉

200m光纖入屋
$98 24個月 免安裝費

1000m光纖入屋
$158 36個月 免12個月
平均$105
免安裝費

大宅

2020勳章

clarisselui 發表於 20-8-5 17:46
我都諗住cut喇,可能轉pccw,佢開咗依兩個plan比我,抵過香港寛頻,不過就無贈品無mytv super囉

200m光纖 ...

pccw prices?

大宅

AngelTong88 發表於 20-8-6 15:12
pccw prices?

Yes

男爵府

2020勳章

Forever_friends 發表於 20-8-5 17:33
9月中到期,剛剛7月中續約。本身$238/月1000m+my tv super新上台簽左24個月,送12個月,即平均$119/月。半 ...

想問吓“去門市話cut"有冇填form 及交咗form? 幾時先在網上出個$125 offer 比你?

複式洋房

100m 咁貴
我轉用1000m 都係108,另一間

大宅

Kkarenhk 發表於 20-8-6 22:57
100m 咁貴
我轉用1000m 都係108,另一間

係邊間?

大宅

meloeskie2 發表於 20-8-6 21:59
想問吓“去門市話cut"有冇填form 及交咗form? 幾時先在網上出個$125 offer 比你?
...

我去門市話cut,佢就send 張e-form 去 我email到,填左不夠1個禮拜就見到有新offer

大宅

meloeskie2 發表於 20-8-6 21:59
...

125個offer係未塡cut form 之前已經有,大約到期日前3個月已經有

男爵府

2020勳章

Forever_friends 發表於 20-8-7 09:13
125個offer係未塡cut form 之前已經有,大約到期日前3個月已經有

唔該哂!

男爵府

2018復活節勳章 親子王國15週年勳章

200m光纖 ...

TV super 癈既,而家無新野睇,才非你加錢upgraded, 所以吾好著重呢個

大宅

香港寛頻減到$165喇,但都係貴囉我覺得

大宅

2020勳章

clarisselui 發表於 20-8-4 21:15
除咗香港寛頻,有無其他比較經濟嘅寛頻選擇?宜家屋企得我媽一個用電腦,我已經搬咗出去好多年
...

我同你一樣都係比我媽用咋,試下話太貴搵左另一間轉,話要cut上網,佢先會平比你

大宅

CurryFish 發表於 20-8-9 14:21
我同你一樣都係比我媽用咋,試下話太貴搵左另一間轉,話要cut上網,佢先會平比你
...

我都係話轉另一間佢先比$165依個價我,但我都係覺得貴,我話要同屋企人商量下,唔知下次會再開咩價比我,你最後幾多錢續約呀?

大宅

2020勳章

clarisselui 發表於 20-8-9 14:27
我都係話轉另一間佢先比$165依個價我,但我都係覺得貴,我話要同屋企人商量下,唔知下次會再開咩價比我, ...

我新合約一月尾開始左,$109/月

大宅

CurryFish 發表於 20-8-9 14:41
我新合約一月尾開始左,$109/月

咁平嘅,咁我都唔浪費口水喇,叫佢send cut form比我

珍珠宮

2020勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

clarisselui 發表於 20-8-9 14:44
咁平嘅,咁我都唔浪費口水喇,叫佢send cut form比我

我都係158包家居電話,100m
由初打嚟198送bb Chanel 300現金卷到宜家減到139,plan照舊乜都唔送。
佢話轉1000m加70。
我都唔知點,因就嚟到期。

大宅

200m光纖 ...

請問係私樓?

大宅

Mother_Boy 發表於 20-8-10 23:55
請問係私樓?

公屋

大宅

Onlok 發表於 20-8-10 18:15

我都係158包家居電話,100m

我$158無包家居電話,原本佢話星期六再打比我,但到宜家都無打比我,我18號就到期

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊