自由報料

跳至

首頁

尾頁

禁止發言

雲母殿

2020勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

男爵府

回覆樓主:

買咗

琥珀宮

精叻鼠年勳章 2020勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

多謝報告

伯爵府

2020勳章

買左,好抵!

男爵府

2020勳章 玩具勳章 畀面勳章 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

好想買呀(emoji)唔個聽日仲有冇得賣呢(emoji)(emoji)

複式洋房

琪寶 發表於 20-8-5 16:47
買咗
邊度做?隻色好靚

複式洋房

抵就講唔上喇顏色好吸引,呢期唔敢帶冇齊三個標準既口罩

別墅

好靚

珊瑚宮

2020勳章

回覆 elbar 的帖子

謝謝報料

水晶宮

2020勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

別墅

2020勳章

回覆樓主:

我對10色口罩比較有興趣,不過都係得level 1

大宅

回覆樓主:

請問邊度仲有得賣?
求好心jm報料
謝謝

男爵府

Kioes 發表於 20-8-5 19:59
邊度做?隻色好靚

made in China

伯爵府

2020勳章

elbar 發表於 20-8-5 15:06
莎莎表示即時發售 GOVEK 薰衣草紫色三色成人口罩。

店方指,GOVEK 薰衣草口罩提供三種不同深淺程度的紫 ...

好靚呀

珍珠宮

2020勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

雙子豬 發表於 20-8-5 20:56
我對10色口罩比較有興趣,不過都係得level 1

你呢隻邊度買?係咪得成人?幾錢?
我搞下笑架咋, 唔好插我呀!!!!!!!!!!

公爵府

2020勳章

好抵

珊瑚宮

2020勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

靚但唔安全,都係放棄咗

別墅

2020勳章

newcook 發表於 20-8-6 01:57
你呢隻邊度買?係咪得成人?幾錢?

卓悅就有,或者上愛的家網站訂,得成人,$118有50個

寶石宮

精叻鼠年勳章 2020勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Sa Sa 有 Medeis 口罩,d 顏色靚,仲要有齊 BFE, PFE, VFE,Level 2 TYPE IIR
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊