夫婦情感

跳至

首頁
12345...6

尾頁

複式洋房

朋友同佢老公剛30,中學拍拖至結婚十幾年,到今年年初,俾我朋友發現佢老公同個中學生有曖昧,成日傾wechat,準時報行踪,個女仔仲唔知醜瘋狂講我愛你。
我朋友問佢老公,佢老公唔認有野,話只係好好既朋友,係當佢女咁看待,話咩今生今世只愛我朋友。朋友要佢地絕交佢老公唔願意佢話無謂令個小妹妹唔開心。
我靠。佢既存在令我朋友唔開心,我朋友想分開,但唔捨得,再加上有對仔女要照顧,所以想問下大家可以點做?
我朋友已經掌握個女仔既資料,電話地址學校等。佢等緊大家俾意見。
謝謝

珍珠宮

個男人自己有問題,做乜想攪個小三,個男人,有第一次,就有第二,第三次,你打得幾多個小三,自己攪掂個老公先算啦!

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

你朋友係咪應該先管好自己老公先呢?
搞個小三有咩用?問題似係個男人都唔想放手,似係個男纏住個女仔多d...

複式洋房

anna59 發表於 20-8-21 07:45
個男人自己有問題,做乜想攪個小三,個男人,有第一次,就有第二,第三次,你打得幾多個小三,自己攪掂個老 ...

啱,你去揾個妹妹仔都無用,下次個男人只會玩得再穩陣啲。
樓主先冷靜一下,既然你自己都話唔捨得,就唔好衝動做出一啲大家無法挽回嘅事。

男爵府

如果你朋友個老公真的跟中學生一起,公開呢件事,佢老公分分中衰十一。你睇吓公海有個post 就知啦!

同意其他留言,問題係個老公度,為人師表,道德標準要比一般人高好多好多。叫你朋友提醒佢呢點。

我哋都曾經係學生哥,都會迷老師㗎,但係咪因為唔想hurt個學生而要蕴釀出軌呢。

複式洋房

回覆 anna59 的帖子

個男人之前試過疏遠對方,但個女仔苦纏佢,喊住叫唔好離開

複式洋房

回覆 Angelice-BeBe 的帖子

我朋友都唔知點管住個老公,佢老公好狡猾。

大宅

子陵 發表於 20-8-21 10:28

我朋友都唔知點管住個老公,佢老公好狡猾。 ...

樓主她先生是老師同一間學校認識?如果位就是个男人衰多啲為人師表,有家庭有兒女重吾識分吋?个靚妹發荳芽夢十月芥菜?你做亞Sir 一啲定力做守都冇?以身試法分分鐘身敗名裂,連份工都冇頭家都散檔玩得起嗎?

珍珠宮

子陵 發表於 20-8-21 10:26

個男人之前試過疏遠對方,但個女仔苦纏佢,喊住叫唔好離開 ...
個男人自己講姐,我就唔信喇

珍珠宮

子陵 發表於 20-8-21 10:28

我朋友都唔知點管住個老公,佢老公好狡猾。 ...
你都識講,咁即是個男人嘅問題啦!將來會有三,四五六....

珍珠宮

學生知咩,大人衰d,我好奇點解佢識到個中學生。。。我驚係個男人搵援交識……

複式洋房

回覆 mcs74 的帖子

玩抖音識,個女仔她好有問題,主動去個男人工作地點,半夜唔訓同個男人傾wechat.我朋友見佢地wechat內容係條女發姣死咬唔放,所以佢想懲個女仔

複式洋房

回覆 StellaIp0706 的帖子

唔係老師,玩抖音後個女仔主動識個男人

複式洋房

佢成日哄我個fd, 佢同我個fd無吵過仲可以咁恩愛,呢樣先最狡猾

複式洋房

我諗我朋友好快會公開個女仔,但係點公開最好?要唔俾個女仔知道報復到?

珍珠宮

子陵 發表於 20-8-21 12:02

佢成日哄我個fd, 佢同我個fd無吵過仲可以咁恩愛,呢樣先最狡猾 ...
個男人死性不改,我吾建議公開個女仔資料,令到自己都比人起底,冇著數,個老公會越走越遠,唯有氹個男人比錢自己好過

珍珠宮

子陵 發表於 20-8-21 12:02

佢成日哄我個fd, 佢同我個fd無吵過仲可以咁恩愛,呢樣先最狡猾 ...
呢D未正正系個男人本身有問題囉!

複式洋房

佢看晒成部手機,只係得果個女仔同佢曖昧,佢老公今次同條女係玩真?上次條女打黎,我朋友接左,條女聽到係我朋友立即收線。證明條女知道自己唔見得光

珍珠宮

子陵 發表於 20-8-21 12:29

佢看晒成部手機,只係得果個女仔同佢曖昧,佢老公今次同條女係玩真?上次條女打黎,我 ...
個男人擺明玩到出面,就算佢回頭,睇見都冇引啦!你朋友,一系忍,一糸離婚,個男人顧吾顧家?如果顧家,見仔女細,忍下先,準備自己經濟獨立先,遲D個男人又換畫

水晶宮

回覆樓主:

中學生即幾多歲?中幾?玩抖音會唔會係大6人?

首頁
12345...6

尾頁

跳至