心聲留言

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2021勳章

StellaIp0706 發表於 20-10-26 16:23
吾好意思Shopping完返回家先覆你,咁你有冇返工呀?我想你後生過我好多?返工好有錢揾又多同事又多朋友?
...
唔緊要啊。

有返工, 生活充實不過心靈都覺得好悶咁。

侯爵府

2021勳章

wbowbo 發表於 20-10-26 17:21
唔緊要啊。

有返工, 生活充實不過心靈都覺得好悶咁。
那你可以識多D朋友友...

男爵府

2021勳章

Macusmama 發表於 20-10-27 16:27
那你可以識多D朋友友...
同路人都唔容易識 .... 同路人有同路人的朋友圈子 ...

侯爵府

2021勳章

wbowbo 發表於 20-10-27 16:51
同路人都唔容易識 .... 同路人有同路人的朋友圈子 ...
同路有,唔同背景也有,不一定係男性,有男有女,我個腦只係吹下水咋,無別的用途,即係無機心,不攝及家庭,事業同錢的...
即風花雪月...

禁止訪問

大宅

回覆 wbowbo 的帖子

同路人

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=23359724&extra=page%3D1

wbowbo    發表於 20-10-30 14:36

珊瑚宮

2021勳章 2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

隨緣

大宅

Gordenmay 發表於 20-8-29 21:04
如題

老公出軋後已經唔会再相信

伯爵府

2021勳章

回覆樓主:

我就快40,我相信愛情不會在我身上發生了。

侯爵府

2021勳章

bellmai 發表於 20-11-20 05:16
我就快40,我相信愛情不會在我身上發生了。
有時要信緣份的...人係要有自信的....加油...

複式洋房

世界上會有真愛的嗎?就算有,都係有限期!

侯爵府

2021勳章

sogeez 發表於 20-11-23 18:43
世界上會有真愛的嗎?就算有,都係有限期!

你想D野太負能量,太灰了...我離職多年,比你們老...也可以識到一個溝通好,大家好夾...而家行左也3.5年了,戒指也收了...\"\"有時要順其自然的,不可強求...

大宅

當然有. 追求者大我12年細我13年都有. 不過已經唔打算再婚, 自己有穩定居所同工作,亦無供養壓力(父母環境比我好),唔知結婚為乜,小朋友係我心中第一位,有時間同班志同道合嘅朋友一齊活動旅行過埋下半世就夠,不知幾開心
1M 11.1lbs; 2M2D 14.7lbs(61cm); 3M 17lbs; 3M11D 18.7lbs

男爵府

2021勳章

不相信

別墅

我本來都預左離婚後同小朋友兩個人生活都可以好開心。
無諗過要再拍拖,應該係話無諗過仲會有人要。
不過就學識要愛自己,扮下靚,搵下自己興趣,做下運動,做下令自己開心嘅事,保持身心健康。
結果緣來沒法擋,遇到一段好姻緣,遇到一個愛錫自己嘅人,依家更開心幸福。
女人學識愛自己,人都靚啲開心啲,吸引力大啲。
緣份嘅野,40歲、50歲、60歲都會有可能,大家加油!

侯爵府

2021勳章

找對的人 發表於 20-12-3 15:17
我本來都預左離婚後同小朋友兩個人生活都可以好開心。
無諗過要再拍拖,應該係話無諗過仲會有人要。
不過就 ...
講得岩,我同你一樣,好愛自己,所以有自信...也是一個緣份下認識的,也己3年多了..大家好夾同珍惜對方...

大家加油了...

別墅

Macusmama 發表於 20-12-4 17:21
講得岩,我同你一樣,好愛自己,所以有自信...也是一個緣份下認識的,也己3年多了..大家好夾同珍惜對方...

大 ...

我記得你
之前喺另一個topic都傾過計
我同男友就一齊左一年半 至今依然感情好好 好開心 好甜蜜
可能大家都有過前一段失敗婚姻嘅經驗
會更珍惜 亦學識表達自己嘅愛
希望大家都找到對的人 幸福快樂

侯爵府

2021勳章

找對的人 發表於 20-12-4 17:29
我記得你
之前喺另一個topic都傾過計
我同男友就一齊左一年半 至今依然感情好好 好開心 好甜蜜
哈哈,我都記得你...最緊要溝通有默契...不隱瞞...

男爵府

2021勳章

未離婚,但我仍相信愛情。緣份到既時候就會有,上天會幫我安排。

複式洋房

回覆樓主:

我都已過4字,同c6已有廿年嘅感情,
但最終都面臨離婚
經歷過今次哩段婚姻之後
我已不再相信人,因為人始終會變
正所謂相愛易相守難
同伴侶相處真係一件很高深的學問
自問冇哩個能力

首頁

尾頁

跳至