夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

太太知道丈夫愛情人, 情人又知道呢個男人愛太太。
哈哈......呢個男人最後會有咩結果?!

如果呢兩位女士夾埋揭穿呢個男士既惡行, 呢個男士應該.........會點?

男爵府

男人只係愛自己
兩位女士太天真

大宅

peggykwan 發表於 20-8-31 17:30
男人只係愛自己
兩位女士太天真

即刻諗起愛回家,大龍生

子爵府

ac246 發表於 20-8-31 16:06

兩位女仕都笑住放手,男人搵過第三個吧。

別墅

回覆 ac246 的帖子

大人大姐講大話,幼稚

複式洋房

Gore 發表於 20-8-31 21:37
回覆 ac246 的帖子

大人大姐講大話,幼稚

呢種自私的人, 一定會有報應,女士們,醒來吧!

別墅

受到警告
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

ac246 發表於 20-8-31 16:06

之前有個太太講,話老公話兩個都愛
不要從別人的嘴裡去認識我

別墅

應該男人都唔敢答呢個Post,驚秋後算賬,而且以男性角度比答案,女人一定定起哄唔接受,大家睇野角度唔同,火星人vs水星人,男/女之間永遠都解決唔到既問題,點會有答案?(而且有唔同原因,好難一概而論,大路D系有D男人貪新鮮,緊係情人重要過老婆,可能失去之後先知老婆重要。亦有D因為老婆性冷感,又唔想出去叫雞,只好搵情人解決,呢類就應該識得分大/細,但系女人角度系無分大/細呢樣野,一講就係死罪,無灣轉。太多,不能盡錄。)

珍珠宮

blue4tom 發表於 20-9-1 01:54
應該男人都唔敢答呢個Post,驚秋後算賬,而且以男性角度比答案,女人一定定起哄唔接受,大家睇野角度唔同, ...
男人或女人,拆到尾,最愛的都是自己 (這是好聽的),不好聽的是私心起(俗語叫自私)。
小朋友與老人家,是無能獨立的dependents, 所以不可以不養他們,無論自己幾愛自己都好,點都要分資源來給這些老弱殘在生活上的需要。
Love is when the other person’s happiness is more important than your own  ~ H. Jackson Brown

複式洋房

人既思想實在太複雜, 但最終都係自私。

一個人要做一樣野, 唔會理其他人感受, 只係為左自己既欲望, 滿足自己既需要, 為自己爭取到最好為止。

首頁

尾頁

跳至