自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

我見我99download咗個yuu app係咩嚟? 我見佢成日話用分換野食俾我個女 同埋點申請架?

水晶宮

2020勳章

回覆樓主:

有app有八達通就得,綁左 就好似以前日日賞草分咁,佢問你有冇草分,話有拎八達通do就得,要用就直接扣錢,唔使換野

珍珠宮

2020勳章

回覆樓主:

下載yuu app, 付款前開手機比收銀掃code, 咁就可以儲分了!

瑪瑙宮

2020勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

仲咩唔問99? 佢都係用家喎!!!

大宅

oceandeepsea 發表於 20-9-10 19:32
有app有八達通就得,綁左 就好似以前日日賞草分咁,佢問你有冇草分,話有拎八達通do就得,要用就直接扣錢, ...
好我都download黎試下

別墅

有日我都無啦啦儲夠左唔知幾多分
阿姐突然話我知可以當70幾蚊用
幾高興
覺得賺左

wcpcelia    發表於 20-9-11 11:13

公爵府

2020勳章

回覆樓主:

仲可以Share QR code 比其他屋企人,集中儲分,如果自己唔整app, 可以幫99儲埋分,等佢開心下

大宅

迪士尼貓貓 發表於 20-9-10 19:21
我見我99download咗個yuu app係咩嚟? 我見佢成日話用分換野食俾我個女 同埋點申請架? ...

快快脆download yuu就隨便買

別墅

我個日喺7仔用電話號碼 拍2下八達通就申請左 買指定野又有3倍分 易儲又易好用 我唔喺買過好多嘢 但已經有現金券換到 幾好

伯爵府

2020勳章

其實個 apps好 on居
只儲分不可做埋比$

Astra00    發表於 7 天前

別墅

chaochun 發表於 20-9-11 11:47
我個日喺7仔用電話號碼 拍2下八達通就申請左 買指定野又有3倍分 易儲又易好用 我唔喺買過好多嘢 但已經有現 ...
哈哈 我都係呀! 之前係7仔買咗盒鳳梨酥, 再係超市買下野佢就有得免費換到個KFC萄撻 佢好處係唔同公司買野都可以一齊儲埋分 同勁多Offer

複式洋房

batiko 發表於 20-9-10 20:25
快快脆download yuu就隨便買
等我都DL睇下先

複式洋房

好似都幾多優惠

公爵府

2020勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

我係yuu app到綁左八達通同enjoy card,唔洗攞app出黎,用八達通或者enjoy card比$已經自動儲分,2000分換左1個KFC餐

Astra00    發表於 7 天前

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

yuensiu 發表於 20-9-11 13:19
我係yuu app到綁左八達通同enjoy card,唔洗攞app出黎,用八達通或者enjoy card比$已經自動儲分,2000分換左1 ...

用enjoy card係咪有3倍積分?

伯爵府

2020勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

yuensiu 發表於 20-9-11 13:19
我係yuu app到綁左八達通同enjoy card,唔洗攞app出黎,用八達通或者enjoy card比$已經自動儲分,2000分換左1 ...

請問點可以換到一個餐, 我入去個app佢只有葡撻, 是否我得1萬分未夠換餐?
可憐天下父母心 :cry:

大宅

chaochun 發表於 20-9-11 11:47
我個日喺7仔用電話號碼 拍2下八達通就申請左 買指定野又有3倍分 易儲又易好用 我唔喺買過好多嘢 但已經有現 ...
7仔買咩先有3倍即分????

瑪瑙宮

2020勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

mimikitty28 發表於 20-9-11 14:06
請問點可以換到一個餐, 我入去個app佢只有葡撻, 是否我得1萬分未夠換餐?
1萬分夠換5個餐,獎賞拉落去就見一系列換領!

瑪瑙宮

smilemm 發表於 20-9-11 14:26
7仔買咩先有3倍即分????
"優惠"有列出!

伯爵府

2020勳章

oceandeepsea 發表於 20-9-10 19:32
有app有八達通就得,綁左 就好似以前日日賞草分咁,佢問你有冇草分,話有拎八達通do就得,要用就直接扣錢, ...

唔使一定挷八達通㗎。
係咁下載yuu個apps, 俾現金一樣可以儲分。

同以前萬寧張咭/apps儲分既分測,就係yuu可以係幾間店舖一齊儲分,惠康、Market Place、7-11、萬寧,IKEA、pizza hut、KFC、PHD。

D分可以換零食、換現金券,一樣可以係萬寧換禮品

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊