潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

呢排日日著, 咁易爛嘅!

水晶宮

回覆 wing716tung 的帖子

咁啱既, 我又係依對, 我都甩咗, 其實一早甩過我執得返貼返上去. 今次執唔到, 依對鞋個質地真係好差, 落雨鞋入面好滑, 我行都行唔到, 旁边條線我都甩埋寫咗個電郵比佢地. 你都可以試下點解依對鞋可以差到咁.

複式洋房

luvkaka 發表於 20-9-17 17:43
回覆 wing716tung 的帖子

咁啱既, 我又係依對, 我都甩咗, 其實一早甩過我執得返貼返上去. 今次執唔到, 依 ...

我返到公司先知甩咗, 2邊都執唔返呀 你都係同我一样的甩法嗎?

水晶宮

wing716tung 發表於 20-9-17 19:02
我返到公司先知甩咗, 2邊都執唔返呀 你都係同我一样的甩法嗎?
...

買咗两星期甩咗一次,執得返揾aa膠痴返,之後两個月後依家發現甩咗两個,鞋边條花边膠我發現甩咗好耐但我以為係嗰款,冇留意,落雨仲大鑊對鞋係直情會甩,因為係入邊實在太「先」=滑,呢對鞋係我着咁多對最差嘅一對,我好鍾意呢個牌子嘅鞋,我有好多對,但未試過咁今次咁,好失望

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

咁快甩...

男爵府

luvkaka 發表於 20-9-17 19:32
買咗两星期甩咗一次,執得返揾aa膠痴返,之後两個月後依家發現甩咗两個,鞋边條花边膠我發現甩咗好耐但我 ...

兩星期就甩甘差

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至