美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

洋房

回覆 winnielwn 的帖子

我都做過呢間,唔買plan嘅話會俾說話你聽

別墅

尼加拉伯爵 發表於 20-9-21 21:17
佢哋仲要話,因為疫情先至會有咁優惠,
遲啲冇㗎啦 煩到呢 ...
我話: 到時冇咪算囉 ...

嘩真係一式一樣
佢都係咁講,話疫情價所以先平俾我仲話以後唔會再做呢啲promotion
你係咪都係佐敦呢間

子爵府

2020勳章

Rachemama 發表於 20-9-21 22:20
嘩真係一式一樣
佢都係咁講,話疫情價所以先平俾我仲話以後唔會再做呢啲promotion
你係咪都係佐 ...
我嗰間唔係你講嗰間,但我會企硬唔會咁快買 , 我仲有好多格仔 ... 如果到時真係冇優惠,我咪去第二間lor , 覺得有需要, 到時到候就會再 買。 不過我以前都試過,次次都叫你買 ... 我真係頂唔順早走早着

別墅

Rachemama 發表於 20-9-19 12:55
美容院停開一排 可能唔夠數
而家次次去親美容院都俾人禁住嚟sell
去咗間叫星悅堂嘅 仲sell到唔俾我走:think ...

疫情唔敢去做facial所以自己係韓國訂咗set 4星期安瓶Ampoules 返屋企慢慢享受

複式洋房

試吓同佢公司反映會唔會預咗個唔好嘅人,如果不停換人長期都係咁咁就係間公司有問題。呢啲經歷佢就係冇乜生意或者唔係太注重口碑

別墅

qq6a 發表於 20-9-21 20:25
嗰間origxx spa都係,疫情前已成日sell,而家應該仲勁,我都唔想上去

咁B記算係咁,我上去都冇點sell, 起碼冇hard feeling

別墅

尼加拉伯爵 發表於 20-9-21 23:05
我嗰間唔係你講嗰間,但我會企硬唔會咁快買 , 我仲有好多格仔 ... 如果到時真係冇優惠,我咪去第二間lor , ...

係,其實有需要就會買,唔洗hard sell
我有時會驚唔繼續買,個plan剩低未做嘅次數佢會同我hea做 唔再俾心機做

大宅

qq6a 發表於 20-9-21 20:25
嗰間origxx spa都係,疫情前已成日sell,而家應該仲勁,我都唔想上去
我都有JOIN呢間,堅唔敢上去,肯定比佢地SELL爆

複式洋房

緊係啦~ 停左咁耐, 我早排收到美容院電話
係我10幾年前做過一次的按摩, 我自己都唔記得, 問佢點解有我電話
佢先話我10幾年前做過一次

複式洋房

ufufucafe 發表於 20-9-21 22:18
回覆 winnielwn 的帖子

我都做過呢間,唔買plan嘅話會俾說話你聽

最嬲係我試過2次Book左上去,佢唔比做話皮膚唔啱做,除非加錢買其他療程,唔係就冇得做,雖然我明,不過我覺得有D玩野。仲要佢次次都一次過做哂咁多個Treatment,皮膚根本都吸唔到,之後吸唔到就幫我搽走哂佢

大宅

回覆樓主:

生活難做我明白,我去開大鋪,我諗萬一執左都易追數d

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊