跳至

首頁
23456...49

尾頁

男爵府

Re: 2002年7月BB (Part 10)

hi jm,
原來你仲係shu,頭先個仔又嘔,好彩放定個〝duk〞係隔離咪就大件事!

咁夜仲整cake,今暈又輪到邊個有口福?係你身邊既人sure重吾少。

jc

大宅

TO ALL MA MA

大宅

JC:

我同心心都唔舒服,所以冇覆你,唔好意思!! 係呢,你搵我乜事??

大宅

棋棋媽咪 & jc:
係呀,係我迫傲凡爸連夜趕起張咭架,剛好上星期可以送俾人~~~我就走左去訓覺,嘻嘻...

jc:
你大孖又做咩事呀?搵唔搵到原因?而家點呀?咪嚇到你半死?
但係睇張相都仲係咁靚仔喎,係咪已經好好多?

jm:
而家無左"在線上",我都好少捕係電腦度等你地一齊吹下水啦!

grace:
你又病?小心保重呀...

irene:
你又點呀?孖b好得意呀,想問邊個係"新袍仔"呀?我唔認得呀! :mrgreen:

男爵府

hi irene,
冇,禽晚見亞仔個身同條頸出左好多一粒粒,好驚!記得你對女似出過mui瑰疹,想問下狀況,吾係係佢出疹or食葯敏感所致?
你同sum sum都吾舒服?冇大礙嗎?n大孖細孖張x'mas greeting好得意,至衰我吾曉整,咪都整番張似你n小合咁出來威下!

祝你同sum sum快d好番,一家大細齊齊出街街玩慶賀聖誕!

小合,
張相係囝囝退咁d燒同佢映,之前佢聲都吾聲下仲〝au au〞地,嚇到我n佢daddy屎屎下!
醫生話佢受到過瀘性病毒感染引致高燒,又話即使出院也要加緊留意他的fever高低,因為會反覆。 :-|
今個x'mas我地都吾會周shu〝貢〞,費事囝囝抵抗力未recover得好又感染過就煩。

怕屎jc

大宅

[size=x-large]各位,預祝大家MERRY CHRISTMAS & HAPPY NEW YEAR~~~

男爵府

hi lavender / all,

x'mas n happy new year!

jc

大宅

HA HA 最新鮮啱啱完成o既聖誕節~芝士蛋糕ar

別墅

jm
你個芝士蛋糕好靚呀 睇到都想食呀,
Jason & jb 就有口褔啦可以經常食到你做的蛋糕,
我就唔識做蛋糕所以今日印印姐姐生日我就去左買
個生日蛋糕比佢,就係因為唔識做蛋糕所以今日買蛋糕,
係特別貴 只係將聖誕快樂塊牌改左做生日快樂
:evil:
http://images.snapfish.com[img align=right]http://images.snapfish.com/33%3A9672723232%7Ffp45%3Dot%3E2333%3D54%3A%3D%3C99%3DXROQDF%3E232354%3B8%3A5973ot1lsi[/img]

大宅

棋棋媽,
如果係我我會擒日買定唔洗今日買貴唔低ma,
我今日有客到所以仲整咗下午茶~牛油蛋糕 & 曲奇餅,
嘩~~牛油蛋糕焗咗出嚟都有三份暖暖哋食好"正"~~清晒
芝士蛋糕飯後加果汁氣酒一齊yard~~清埋
見到佢哋食得咁開心好滿足ar

別墅

jm
係喎我又無諗到可以擒日買定喎
見你經常做蛋糕 & 曲奇餅就知一定好好味啦,
如果唔係點會有次次做得咁開心& 滿足
http://images.snapfish.com[img align=right]http://images.snapfish.com/33%3A9672723232%7Ffp45%3Dot%3E2333%3D54%3A%3D%3C99%3DXROQDF%3E232354%3B8%3A5973ot1lsi[/img]

大宅

醒目開學勳章

hi jc0901,
pls check pm

大宅

Hi 各位媽咪:

我返來啦,累到死,帶住傲凡週圍去,佢又成日扭計,扭抱,扭眼訓,好慘,搞到好多地方想去都無得去... :cry:
唯有下次再去過啦...

大宅

小合,
你返

大宅

jm:

咁又係,同個"心肝"去又真係另一種開心法~~~
係呢,jason幾時返學呀?

大宅

小合:
多謝關心 :lol: 我同心心都好返喇,之前燒左成四日,燒到個人
呆晒,好彩我hb咁啱放假我先有時間休息吓,你問邊個係你新
袍仔?梗係左邊笑到見牙唔見眼o個個啦,哈哈,你呢個外母真
係抵 ,連自己新袍仔都唔認得.

我呢幾日都有帶孖b去反呀,又係攰到嘔呀,孖b呢排出親街都
失晒控四圍走,想捉佢地都好難,一捉到佢地就放軟晒個人唔
比你抱,又扒响地下,好難搞呀,不過佢地呢幾日都反得好開心,
最開心係去新世界中心,因為o個樹擺左好多吹氣跳彈床,佢地
反到唔願走,跳得好happy呀. :lol: :lol:

男爵府

hi小合,
你番來就好la,有咩戰利品?是否嘗盡台灣美食?jm話齋帶親b出trip你吾洗指意可以有原定schedule。

不過我好掛住karen一家,佢地24號去左布吉,吾知佢地點呢?

ononbaby,
收到!我已mark down。

jm,
至幸福做你屋企人,周知無日可以品嘗到你的愛心食品!個cake的而且確盡顯心思。
遲左上來,cookies已清倉!仲諗住叫你post你做的cookies比我睇,因為我係cookies瘋狂愛好者,無得食都想睇下個look!

grace,
你去左邊,把聲出吾到,對手仲可以type?吾見你咁耐好掛住你。

jc

大宅

irene:
無法啦,你兩個孖b真係好似,兩個都咁可愛,點認呀? :lol:
係呢,新世界中心咁好玩,到幾時呀?睇下我得唔得閒帶傲凡仔去玩下?

jc:
係喎,karen去左布吉喎??? :-| 咁你有冇打電話俾佢呀?唔知佢有無事呢?好擔心呀? :cry:

大宅

醒目開學勳章

小合,
Karen返左hk啦,一家無恙,大家放心

Irene,
你同心心要好好保重身體啊!

大宅

jc & 小合,
係呀,karen以經平安返咗香港la,
今日同carman講開電話佢話karen去咗布吉玩,
我先醒起佢之前講過咪立即打電話比佢囉,
跟住電話接通~~~聽到karen把聲~~~嘩開心屎ar :-P

jc,
真係唔好意思,我下次要記住同曲奇餅影張相先准食吓

各位靚媽,
請小心~天氣非常寒冷記緊小心身體,記住幫小朋友著多件ar,

jason今晚都要褸實個暖水袋 同開暖爐瞓,
<<<而我就以經中咗招大傷風""""好傷身ar ar ar.... :cry:

首頁
23456...49

尾頁

跳至