論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

別墅

工人用的電飯煲和煮食鑊,全部易潔塗層都開始甩了。
鑊和煲都只用咗一年,
這工人只來了4個月就咁樣了。
之前幾個工人都係搞到幾個月就甩。
我投降了。
請各位高人指點,有那一款唔易花,又唔易掉塗層的電飯煲及煮食鑊(電磁爐)用的。
請介紹。

水晶宮

yinwka 發表於 20-9-27 22:46
工人用的電飯煲和煮食鑊,全部易潔塗層都開始甩了。
鑊和煲都只用咗一年,
這工人只來了4個月就咁樣了。

唯有唔好買貴嘢, 寧願換得密d。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

回覆樓主:

電飯煲買銀色冇塗層嗰d,panasonic仲有出,我用緊national廿幾年仲用緊

鑊買熟鐵鑊,點刮都冇問題,陳枝記一個一百蚊左右

別墅

竇漪房 發表於 20-9-28 08:33
電飯煲買銀色冇塗層嗰d,panasonic仲有出,我用緊national廿幾年仲用緊

鑊買熟鐵鑊,點刮都冇問題,陳枝記 ...

鐵鑊,電磁爐是否用不到?

別墅

birdbird 發表於 20-9-28 08:13
唯有唔好買貴嘢, 寧願換得密d。

之前就係咁諗,但換得太密,都唔經濟。自己又食咗塗層落肚,所以想揾啲冇咁易甩,但又唔係貴嘅款

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

yinwka 發表於 20-9-28 08:36
鐵鑊,電磁爐是否用不到?

好似有for電磁爐用的,你打去問下

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章 食得好勳章

從來唔買靚鑊同靚煲,我工人三個月可以把個我新鑊搞到花哂同有焦好彩只係$500貨仔

首頁

尾頁

跳至