自由講場

跳至

首頁
12345...29

尾頁

大宅

我今年35歲,26歲時離過一次婚,宜家老公細我四年,好貪玩......

我同佢由2015年8月底認識,
當時我完全唔知道佢係有一個拍拖四年嘅女朋友,9月中我地喺埋一齊,11月頭佢先同我講佢同女朋友分左手,原因係因為有個女人有左佢bb,嘈到翻屋企,佢女朋友接受唔到提出分手,我嗰時先知道原來我做左第三者,佢10月9號同個女仔求婚,喺尖沙咀海旁,但佢求婚之前仲可以嚟我鋪頭搵我,搞完我轉頭去求婚,佢同我講冇呃我,同女朋友感情有問題想認真搵過個,但我之後發現,到十二月聖誕時候,佢一直求前女友復合,佢話要留喺屋企整個爆炸盒比我 ,原來佢仲整左一個比前女友

大宅

嗰時佢一方面仲叫我幫佢生bb(emoji)到2016年我發現自己真係有左佢bb,佢好開心話會負責,我都好開心,我地兩個開始籌備結婚,其中我發現佢仲繼續玩交友app,之後我問佢佢理所當然同我講係但冇人覆佢,然後我發現佢之前玩d wechat 原來佢仲搞大左一個女人個肚(emoji)個仔會喺五月出世,佢完全冇同我講過,再睇埋其他對話,佢以前根本就係一個玩家...

水晶宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章

大宅

我唔介意佢以前啲嘢,但係我係佢老婆,佢係咪應該同我講佢有個仔就出世?我問佢,佢話覺得同我講冇用,我幫唔到佢,我覺得佢好恐怖,佢講大話講到自己都信...嗰時我媽入醫院要通波仔,佢同個女人講話係佢自己呀媽通波仔,要比好多錢...又話喺地盤炒散,根住我發現,我自己就好似一個隱形老婆,人人都以為佢結左婚係同前女友,佢仲成日send自己求婚段片比人睇,到我個仔出世,我真係忍唔住,我唔想人地覺得,我個仔係其他人生嘅,於是我叫佢將FB PROFILE 轉做我地三人全家福..因為咁 佢怪左我幾日(emoji)

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主:

大宅

我坐月嘅時候,見到佢成日瀏覽叫雞網站,我好記得有一次,係星期日,我爸同媽去左澳門,佢叫我喺房訓 佢同個仔訓梳化,佢七點幾開始成朝都係睇叫雞心得,搞到我坐月嗰時成日胡思亂想,然後有一次,我見到佢電話相簿有張肌肉男相,我問佢係咩相黎,佢一手搶左部電話del張相,我問佢點解咁緊張要del ...佢態度好差咁話唔想比我睇,根住嬲左我幾日,到佢再講話只不過係一個健身群組send出黎嘅相,話我唔信佢,佢爸又話佢,佢發好大脾氣翻到屋企係咁掉嘢,又掉bb床,嚇到個仔係咁喺度喊...(emoji)

大宅

之後我同佢道歉 話我唔應該唔信佢 但後來我發現 張相係一個叫雞後心得嘅群組send 出嚟 ,唔係乜健身群組,但我冇再話佢,我幫佢quit左個group,如是者我發現 ,佢每日翻到公司就裝翻個whatsapp join翻個group...我都冇出聲,每次一見到,我就幫佢quit(emoji)

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

咁嘅男人你都嫁比佢?未嫁之前你已經知道佢七國咁亂,有固定女朋友,又搞大另外一個女人個肚,又同你搞野之後去求婚?咁而家佢繼續去玩,你都應該預咗㗎啦?

Astra00    發表於 20-10-14 21:17

大宅

2017年4月15日,我翻工,由下午兩點幾到收工都揾唔到佢,淨係見佢定位係停車場,於是收工諗住接埋佢一齊翻屋企湊仔,點知停車場見佢唔到,我行左大個山頭大概半個鐘,佢打嚟比我,話喺屋企,翻到屋企,佢同我解釋去左邊,我係好嬲,覺得佢好冇交帶,但個仔喺度,我唔想同佢嘈,到夜晚沖完涼我順手幫佢執袋,發現左有部未見過嘅電話,我認我係懷疑,所以開機嚟睇,真係比我發現佢flirt 其他女仔,同人講話想偷情,我一路睇,手一路震,我拎住部電話問佢,佢話唔好喺屋企嘈,落樓下傾

大宅

落到樓下,佢認佢有做過 ,仲話佢咁做係睇我信唔信佢,因為上次del相件事,佢覺得佢點做我都唔信佢,所以佢就索性去做,佢覺得挑戰同暪到我佢好開心,我唔明,仲有十日就係我地結婚一週年,點解要喺我覺得最幸福嘅時候,比我當頭棒喝? 我喺條街度喊到收唔到聲,仲撞頭埋柱度,佢同我講,就算我點喊,佢都唔會覺得我可憐,因為係我唔信佢,係我唔啱,佢話如果我緊張佢愛佢,我就算知都唔應該拆穿...

水晶宮

回覆樓主:

Er....
唔使睇晒都知
1.沒有好結果
2.你揀男人的眼光呢... Hmmm... 第日可唔可以醒少少...

大宅

其實我好想不如就咁算,我同佢根本溝通唔到...
佢講嗰啲全部都係歪理,但我個仔點算?佢好鐘意爸爸,我想個仔有個正常家庭,
過左幾日,佢帶我去賣左部電話,仲比埋張電話卡我,話佢會cut左唔用,佢話佢覺得我同個仔係最重要,我原諒左佢,但係信任唔係咁易建立翻,我突登send左個信息去嗰個電話号碼嘅whatsapp 呢個msg ,我希望佢以後唔好見到,我亦都唔想見到藍剔..

子爵府

回覆樓主:

點解我覺得膠膠地

Jasber    發表於 21-8-24 13:56
happylife28    發表於 20-10-15 02:48
BBG1    發表於 20-10-14 19:04

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

Nbs 發表於 20-10-14 18:35
Er....
唔使睇晒都知
1.沒有好結果

我都廢事睇之後嗰啲, Day1就已經預咗會有今日㗎啦!

珍珠宮

回覆樓主:

無睇哂
只諗起一句
可憐人自有可恨之處

大宅

之後我心血來潮㩒入去封存信息,最唔想見到嘅事發生左,佢係6号睇個信息,即係星期六我要翻工嘅時間,我問佢,佢話佢冇,冇去交費,已經cut左,但我問過中移動,人地話最少60日保鮮期,舊電話号先會比新客户用,試問4月22日仲用梗,點會宜家五月頭就比左人用? 但係佢堅持話係我屈佢,仲不停鬧我,話我唔信佢,話無論佢做得幾好我呢世都唔會信佢,我開始懷疑,到底係咪真係誤會左佢?夜晚我同佢道歉,佢話唔接受,仲封鎖左我電話,我想同佢傾,佢叫我死就死遠啲,唔好嘈佢訓,佢覺得好煩,我好白痴,又界到只手花唒,成床都係血,但佢一樣冇理我

水晶宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章

candycakee 發表於 20-10-14 18:36
點解我覺得膠膠地

如果唔係膠就真係幾離奇

大宅

我問,咁係咪成世唔講嘢?佢話,咪唔好講囉!我終於知道佢其實一啲都唔愛我,到我冷靜落嚟,佢先攬翻住我..第二日,佢都係繼續封鎖我,淨係FB同佢講到嘢,佢話,等我表現好啲先解封
我好嬲,我想知道係咪真係誤會左佢所以我要承受呢種委屈,於是我去左電話公司 ,中移動話梁先生5月6号先交左費,冇咁快要交錢,下次截數係20号,登記人係佢本人..我當時真係醒唒(emoji)次次都係咁,佢做錯事如果我冇証據佢一定撑到底,話翻我轉頭 就算有証據佢真係做錯,都係因為我唔信佢佢先做錯,總之,最錯嗰個係我

大宅

但我唔係偵探,我唔想每次都有証有據咁捉對方有乜錯,我淨係想我老公,唔洗我廢心,等我可以安心翻工同湊仔,點解要咁不甘寂寞?就算我問佢,佢又會講,出翻個number都唔代表對唔住我,但係,呢個number 通訊錄全部都係啲無謂人 ,點解我會知?因為我都曾經係呢個number嘅常用聯絡人,可能佢真係覺得,呢啲人緊要過我,緊要個頭家,所以佢拎我地頭家去賭....

珍珠宮

回覆樓主:

預左要還

首頁
12345...29

尾頁

跳至