自由報料

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2023年兔年勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

小朋友就生日,想帶佢親自整蛋糕,有冇新子蛋糕班介紹,價錢吾太貴的?

謝謝

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

荔枝角D2個到有呀, 早上都有班...係自學睇viedo 個款

pollyho85    發表於 20-10-27 15:04

伯爵府

2023年兔年勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

stagea 發表於 20-10-25 10:18
荔枝角D2個到有呀, 早上都有班...係自學睇viedo 個款

我見到,但我有2個小朋友都係12歲以下,佢只可以一大人帶一個,但我要一湊二

子爵府

最關心BB問題熱投勳章

小肥寶 發表於 20-10-25 09:26
小朋友就生日,想帶佢親自整蛋糕,有冇新子蛋糕班介紹,價錢吾太貴的?

謝謝

元朗可以嗎?叫焙之味。佢有親子班,我自己玩過幾次,好玩又好食,小朋友都好鍾意。

wcpcelia    發表於 20-10-29 11:07

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

小肥寶 發表於 20-10-25 10:30
我見到,但我有2個小朋友都係12歲以下,佢只可以一大人帶一個,但我要一湊二
...

有無whatappsa問下?
係寫一大一小...12歲以下計, 如果你個小朋友都唔係六歲以下, 應該可以, 買兩份親子烘焙又得唔得呢?

伯爵府

alicewtw 發表於 20-10-25 10:33
元朗可以嗎?叫焙之味。佢有親子班,我自己玩過幾次,好玩又好食,小朋友都好鍾意。
...

太遠了,想揾葵芳/九龍區

侯爵府

MommyPanel勳章

小肥寶 發表於 20-10-25 10:55
太遠了,想揾葵芳/九龍區

MegaBox 2定3樓,麥當奴隔離有間

象牙宮

荃灣如心先施隔離有間,
成日經過見親子整蛋糕,試睇下。

子爵府

呢類親子班連埋材料大概幾錢到?

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章

peppamo 發表於 20-10-25 15:05
呢類親子班連埋材料大概幾錢到?

睇下整咩,3xx-4xx

大宅

小日子

男爵府

元朗有個叫, 韋太 , 在家教蛋糕和面包 , 西鐡好方便 , 可聯

FB : 韋太教室

公爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投

回覆樓主:

我見冒險樂園有,不過唔知質素如何
大女4.5歲啦,努力成果胎兒5個月啦,10月可以見

伯爵府

stagea 發表於 20-10-25 10:53
有無whatappsa問下?
係寫一大一小...12歲以下計, 如果你個小朋友都唔係六歲以下, 應該可以, 買兩份親子烘 ...

剛問左1大2小,小朋友要比陪伴數($60-$80)
即至少2位小朋友共額外要付$120-$160

琥珀宮

小肥寶 發表於 20-10-27 11:12
剛問左1大2小,小朋友要比陪伴數($60-$80)
即至少2位小朋友共額外要付$120-$160

咁都唔係好貴, 你可以一齊整, 加埋基本個蛋糕錢, 咁都係5-6xx內
而家好少親子烘焙班, 都無其他可以選擇, 你諗住幾時去?

伯爵府

stagea 發表於 20-10-27 11:19
咁都唔係好貴, 你可以一齊整, 加埋基本個蛋糕錢, 咁都係5-6xx內
而家好少親子烘焙班, 都 ...

哦!睇下今個星六日/下星期六日

琥珀宮

小肥寶 發表於 20-10-27 11:21
哦!睇下今個星六日/下星期六日

哈, 可以快啲BOOK!!
本身我都諗住, 呢個星期五一早10點去整哈囉喂, 點知啲時間好迫, 趕唔切

伯爵府

stagea 發表於 20-10-27 11:25
哈, 可以快啲BOOK!!
本身我都諗住, 呢個星期五一早10點去整哈囉喂, 點知啲時間好迫, 趕唔切

哈哈

洋房

之前有去過byo呀

大宅

小肥寶 發表於 20-10-25 09:26

謝謝

冒險樂園抵,整左Oreo cheese cake

首頁

尾頁

跳至