夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

Foreverboom30 發表於 20-10-28 22:27
回覆 愛狗mama 的帖子

冇,唔想俾佢掂,仲好嬲。其實一向都少。

上年年尾到現在都冇?
你老公都有正常需要,
你一係放手,一係由佢食外賣啦。

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

高貴傻婆 發表於 20-10-31 15:09
其實點知個男人對小三動左真感情?男人日日陪小三,假期子外,已年半...咁佢地係咪有左感情
...

同事?
感情一定有,養隻狗都有感情,男人最愛係自己,除非個家庭有其他問題,否則唔會為隻狗放棄家庭。

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

Foreverboom30 發表於 20-10-31 22:03
點解可以咁sweet 同小三又i love you I miss you, 要呃我咁耐,以為終於斷尾,又搵 ...

性對男人好重要,女人往往唔明白。你話一向少,可能就係因為咁佢先外求,而你發現之後,更完全冇,佢好難唔掛住小三。其實你唔能夠和他重新開始,不如放過大家,一係離婚,一係open relationship

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

wln 發表於 20-11-3 02:47
如果男人因為咁,就出去滾搵小三!一段婚姻,真係好膚淺,講得上有真感情?何況已為人父。

老婆在家湊仔 ...

男人娶老婆,唔係要搵多個阿媽或工人,雖然老婆湊仔辛苦,但如果老婆不似老婆,佢當然會有怨言,慢慢感情亦會磨蝕。當然唔係個個男人都會因而外求,但外面咁多誘惑,唔好當佢地係聖人。
我都係女人,我都係人老婆,唔係為男人開脱,但現實就係咁。

cathngai    發表於 21-3-20 17:23

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

Reneeho 發表於 21-3-20 16:42
要唸下點解有人會做小三? 做小三係咪一要條件好好?

做小三只需要方便就手。
如果條件好好,一早俾人mark實,邊有時間做小三。

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

bsg 發表於 21-3-21 12:30
你講得好岩呀,我同意呀,最傻仲諗住生小朋友縛個男人
...

有D小三呃個男人話有避孕,泵大個肚做籌碼。有D賤男氹小三生「愛情結晶」,其實只為左無套做。到有左之後賤男唔認唔要,個B未生出來已經被狗男女放棄,害左個B。

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

mnhk 發表於 21-3-28 22:08
我都覺得有人係咁諗,我c6個小三明明已經落過一次胎,後來成40歲又有左,最後生埋出來,所以佢點都唔會放 ...

如果男人同正印冇大問題,又已經有仔女,小三個B只是多餘。男人唔玩,亦唔到小三唔放手,不止一次見賤男大細都唔要,連B都唔養,小三單親湊住個B,真係害人害己。
你只需要旁觀,你C6出來的米田共,就由得佢自己收拾。

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

mnhk 發表於 21-3-28 23:03
我c6竟然養2頭家囉,又唔肯放棄是旦一邊

佢養得起,你又未有plan的話,便一邊鋪排後路,一邊同小三鬥長命。
先攞返自己應得的,和為仔女爭取福利。你多D和朋友丶和仔女去玩丶去散心,當C6係老闆,唔好當佢係老公,適當時候再決定走定留。

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

Sams 發表於 21-4-2 10:15
個男人做到暪,對老婆嚟講咩都唔知,以為一早斷咗,咁又點?

若要人不知 除非己莫為。
男人以為老婆乜都唔知,呵呵呵

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

Sams 發表於 21-4-5 11:03
女人唔想清醒嘅方法就係扮唔知

扮唔知可能係要時間鋪排後路,個個人嘅情況都不同。

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

Sams 發表於 21-4-2 08:46
如果c6 同出面果已經6年,你哋會點?

出面果個跟左人夫6年,人夫都唔俾佢坐正,即是人夫覺得唔需要。人夫可能仍然好錫老婆,出面嗰個只係玩具。正印點做要睇老公表現,不能一概而論。不過如果6年都未爆,明顯個男人平時對老婆好好。

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

mnhk 發表於 21-4-18 14:14
我都覺得除非小三主動話斷,男人好少可以話斷就斷

如果個男人零成本就可以一拖二,佢有乜需要飛小三呢?
如果你暫時冇能力走而C6對你好,就盡量爭取多D權益,唔好諗太多。但你必須企硬不接受三人行,你C6只能偷偷摸摸,才有機會斷。君子報仇 十年未晚。有朋友五十幾離婚丶再婚。有auntie最後趕走賤男,賤男真正孤獨終老。

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

bewell 發表於 21-4-18 18:39
咁Auntie 咪又係孤獨終老,我會零願一早離婚

個Auntie好偉大,佢冇能力自己養2仔1女,又不想交俾賤男,怕後母對佢仔女唔好,其實仔女都知發生乜事,所以對Auntie好好,Auntie 又有打麻雀和旅行好友,唔算孤獨終老。

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆 ACR824 的帖子

係呀,auntie一向有自己節目,已經冇理賤男好耐。賤男想維持好爸爸形象,成全佢,只當佢係ATM。Auntie有鋪排,所以離婚時可以分到賤男身家,仲可以供仔女去澳洲進修。

首頁

尾頁

跳至