自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

禁止訪問

珍珠宮

kayen 發表於 20-10-30 16:53
比卡

我冇信用卡
尋日去中銀見證開戶內地戶口,個staff都有話中銀而家出左張淘寶信用卡,我話唔好啦,驚收到張單時家變
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

翡翠宮

tkop 發表於 20-10-30 18:53

THX,但没有找到199-100哦

經常望下,突然就會有

禁止訪問

翡翠宮

freshgreentea 發表於 20-10-30 18:53
想買dreame v12,點買會平啲?

京東直送香港,¥1899,起碼包郵先啦!唯一收貨後有7日保用,有壞免費退大陸,到時再睇下有無大額券搶,慳多啲。
https://u.jd.com/tGmdCgB

搶券要多留意港澳會場,落單前要先攞新人禮包:
https://3.cn/15I2-4Xw?utm_user=plusmember&gx=RnFllmJfb2GLzNTAFRSv4gL72g&ad_od=share&utm_source=androidapp&utm_medium=appshare&utm_campaign=t_335139774&utm_term=CopyURL

大宅

lyh80115 發表於 20-10-30 17:57
好簡單,留意港澳會場,搶199減100券就可以斬半,再用Mastercard付款減¥10或以上;買完之後繼續留意價格 ...

我就係未試過成功搶到神券 冇券的話我買既野都係淘寶平dd...

翡翠宮

jkswoo 發表於 20-10-30 22:43
我就係未試過成功搶到神券 冇券的話我買既野都係淘寶平dd...

9月底佢好似連續1星期有得搶,我最後3日先得手,可能好多人放棄咗;10月10日嗰次好突然,whatsapp群9號好夜先報料,凌晨係輕易攞到,我登出用另一賬號登入都攞到第二張199減100,呢次主要無乜人知。

翡翠宮

jkswoo 發表於 20-10-30 22:43

京東買電子嘢有個優勢,除咗7日保之外,就係有包郵,例如現時滿¥99自取包5kg,買件又輕又貴電子産品,通常我會買多4kg幾柴米油鹽、厠紙之類,4kg幾運費都值十幾廿蚊啦!

至於momax充電器,1號可以望下京東幾錢,就算無神券都有其他細額券可以用;另外1號當日Mastercard有99減15,每賬號2次,名額有限。

琥珀宮

小寶貝兒 發表於 20-10-30 16:42
我尋日發現我內地個戶口啲錢已花清光
今次雙11齋睇冇得買
ps尋日已經即刻去中銀開個內地 ...

用香港支付寶就得啦

珍珠宮

mandy952 發表於 20-10-30 23:36
用香港支付寶就得啦

我冇開香港支付寶,去研究下先

琥珀宮

小寶貝兒 發表於 20-10-31 09:46
我冇開香港支付寶,去研究下先

可以用轉數快入錢,好方便

子爵府

lyh80115 發表於 20-10-30 21:30
京東直送香港,¥1899,起碼包郵先啦!唯一收貨後有7日保用,有壞免費退大陸,到時再睇下有無大額券搶,慳 ...

師兄你就好啦可以搶卷搶得咁開心
我京東估計被黑左咩卷都抽唔到,連最簡單既每日簽到領京豆都唔得,再開新號都係咁

我都想買V12

子爵府

回覆樓主:

我都仲未搶到神卷 ,我依家多數去京東買野
點樣買米油會平,我放一包5kg入購物車運費差不多係米價,好貴

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

ubadbad 發表於 20-10-30 17:32
應該200-25係淘寶,300-40係天貓

聽你講又係

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

Pooh529 發表於 20-10-31 10:22
我都仲未搶到神卷 ,我依家多數去京東買野
點樣買米油會平,我放一包5kg ...

我都搵唔到,想買牙刷頭,淘寶官方唔送香港,京東肯,但計晒數,為起要$20支,香港買$25,平得$5

珍珠宮

mandy952 發表於 20-10-31 10:06
可以用轉數快入錢,好方便

轉數快直接入支付寶?係內地支付寶定係支付寶香港呀?
謝謝

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章

推廣碼AlipayHK30
手機淘寶app買滿¥499減¥30
詳情請看支付寶香港(受條款約束)

大宅

lyh80115 發表於 20-10-29 14:37

呢啲優惠太弱啦,京東時不時有得搶199減100,我9月到而家 ...

請問點搶,同埋點先預計到運香港費用家免運,好少用京東

複式洋房

回覆樓主:

神州集運做京東包郵,淘寶個邊d客吹極都唔到貨

首頁

尾頁

跳至