美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

呢隻牌子由黎姿代理,見到好想試,請問有無人用過?有無貨品推介?網上見到有套裝,唔知是否值得購入?

大宅

kapocarol 發表於 20-11-10 18:21
呢隻牌子由黎姿代理,見到好想試,請問有無人用過?有無貨品推介?網上見到有套裝,唔知是否值得購入?
...

我有用開啊,一set咁用,用銀色樽蓋嗰個系列,rose gold樽蓋系列係會滋潤啲嘅!銀色樽蓋嗰個系列好啱我呀,因為我皮膚好麻煩係內乾外油,呢個系列補充多啲水份之餘仲好乾爽!你係咪嗰度啲舊客?如果係你下次去做facial嗰陣時可以同佢講試用!我都係因為年頭做facial佢哋幫我試用成set, 感覺好我才買!其實一set都用到四個月!我近排先入貨,仲買咗啲套裝(有免費療程送,我覺得好抵)

大宅

myboyboyboy 發表於 20-11-12 11:27
我有用開啊,一set咁用,用銀色樽蓋嗰個系列,rose gold樽蓋系列係會滋潤啲嘅!銀色樽蓋嗰個系列好啱我呀 ...

我只試做過一次,不是舊客,我都見到送療程的set, 好吸引(emoji)

大宅

myboyboyboy 發表於 20-11-12 11:27
我有用開啊,一set咁用,用銀色樽蓋嗰個系列,rose gold樽蓋系列係會滋潤啲嘅!銀色樽蓋嗰個系列好啱我呀 ...

Mask邊隻好用?

大宅

kapocarol 發表於 20-11-12 19:16
Mask邊隻好用?

我只用過Hydro glow miracle mask(係paper mask)同hydration recovery gel mask,但覺得隻paper mask好好用,用完亮白咗好多!反而隻gel mask 就普通啲,做完laser面有點紅以為用呢隻gel mask 可以舒緩,但我唔覺有!但都保濕!

大宅

myboyboyboy 發表於 20-11-12 19:40
我只用過Hydro glow miracle mask(係paper mask)同hydration recovery gel mask,但覺得隻paper mask好好 ...

最終我買左三套套裝,每個套裝都有facial送

大宅

kapocarol 發表於 20-11-30 20:30

嘩,咁你買咗邊三套套裝?我上次買了snowball 同神仙水套裝,所以都有兩個Facial送!不過我未用

大宅

myboyboyboy 發表於 20-11-30 21:10
嘩,咁你買咗邊三套套裝?我上次買了snowball 同神仙水套裝,所以都有兩個Facial送!不過我未用
...

我send唔到相俾你睇,我上網訂,你睇下。有三套套裝連facial, 一套六百幾,一套七百幾,一套千幾,共二千幾,已經有三個唔同facial可以試。

大宅

kapocarol 發表於 20-12-1 13:54
我send唔到相俾你睇,我上網訂,你睇下。有三套套裝連facial, 一套六百幾,一套七百幾,一套千幾,共二千 ...

六百幾蚊嗰套應該係神仙水嗰套,我覺得呢set好㡳,因為淨係買支神仙水都係一樣價錢,依家有Travel set及免費Facial做!

Snowball嗰套好正(應該係千二蚊到嗰一套),非常之好用啊!我剛剛用咗一個月到,皮膚亮白左好多同埋細細甖原來入邊有好多,所以有排用!你用咗未啊?

男爵府

kapocarol 發表於 20-11-30 20:30

想問下送facial有冇咩限制?買套裝送facial很吸引,我未用過,不過也有興趣!

大宅

bubupeipei 發表於 20-12-1 14:55
想問下送facial有冇咩限制?買套裝送facial很吸引,我未用過,不過也有興趣!
...

她們已聯絡我想book幾時,唔知有無限制

大宅

myboyboyboy 發表於 20-12-1 14:39
六百幾蚊嗰套應該係神仙水嗰套,我覺得呢set好㡳,因為淨係買支神仙水都係一樣價錢,依家有Travel set及免 ...

未寄黎,昨晚才落單

大宅

bubupeipei 發表於 20-12-1 14:55
...

原來是full set facial, 超抵

男爵府

kapocarol 發表於 20-12-1 16:53

咁好抵喎!
我有興趣6百幾送緊緻嗰套,不過疫情下分唔到身去做,所以先問下有冇限制,謝謝你

大宅

kapocarol 發表於 20-12-1 16:52
她們已聯絡我想book幾時,唔知有無限制

我諗有時間限制,冇記錯我上次買嗰張單好似有寫上Facial期限,不過佢哋會打電話黎提醒我哋book,我book咗明天深層清潔Facial

大宅

bubupeipei 發表於 20-12-1 17:04
咁好抵喎!
我有興趣6百幾送緊緻嗰套,不過疫情下分唔到身去做,所以先問下有冇限制,謝謝你

要做快D去做,遲D連美容院都close埋就無得做

大宅

kapocarol 發表於 20-12-1 16:53

因為Facial係用機做,所以要有心理準備比起人手Facial快好多㗎!

大宅

myboyboyboy 發表於 20-12-1 17:07
因為Facial係用機做,所以要有心理準備比起人手Facial快好多㗎!

佢哋建議我一日做晒三個facial

大宅

myboyboyboy 發表於 20-12-1 17:05
我諗有時間限制,冇記錯我上次買嗰張單好似有寫上Facial期限,不過佢哋會打電話黎提醒我哋book,我book咗 ...

試完話我知呀

大宅

kapocarol 發表於 20-12-1 17:08
佢哋建議我一日做晒三個facial

如果你買晒三個不同套裝,應該係深層清潔、緊致同水漾療程,咁一次過做晒都OK!我book咗明天深層清潔,佢哋原本想叫我做埋緊致,但因為我自己有水漾療程及medical laser做,所以同佢講緊致下次先做!

首頁

尾頁

跳至