自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

畀面勳章

回覆樓主:

佢老婆咩樣架?

水晶宮

畀面勳章

回覆樓主:

有D的士佬有幾層樓丶有D有幾個的士牌....

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

pswongaa 發表於 20-11-13 08:02
大學畢業,高薪厚職,竟然愛上的士佬,真係估唔到
女人心,真係好空虛,比個電約的士哥釣左去

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

(Samantha) 發表於 20-11-13 15:34
有D的士佬有幾層樓丶有D有幾個的士牌....
的士哥..........有水

珊瑚宮

回覆樓主:

我印象中,佢同前曾主席當年係前後腳再婚的,曾生娶舊同事,當時係一位舞蹈教師,外表好優雅的

珍珠宮

回覆樓主:

大家都搵到真愛咪好囉,何必舊事重提

子爵府

ahpoo 發表於 20-11-13 08:19
有好多有料人士退休揸下的士架

有時搭車傾開,好多退休紀律部隊,因為退休都係5尾,仲好年輕

水晶宮

回覆樓主:

又拎人地d陳年舊事出黎講
心都痛埋啊

男爵府

goo_littlebb 發表於 20-11-13 12:24
揸車好過揸住香港人條頸

絕對同意!

珍珠宮

marcus_hclee 發表於 20-11-13 14:24
有正當職業,行得正企得正的話點都好過過街老鼠漢奸

萬二分贊同!

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

zbt 發表於 20-11-13 08:57
的士佬好過漢奸,過街老鼠,人人打。

若要人不知 唔好咁低B !  : P

珍珠宮

0茶少甜 發表於 20-11-13 08:20
的士佬可能幾部的士揸手都未定。

我都想咁講
千祈唔好睇少的士佬,話唔定禾稈冚珍珠

珍珠宮

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

嘩!舊到唔舊嘅事仲當新聞講嘅,我記得十幾年前我媽咪話我知呢件事,依家佢同第二仼老婆都結婚10年個仔都9嵗大啦~

子爵府

pswongaa 發表於 20-11-13 08:02
大學畢業,高薪厚職,竟然愛上的士司機,真係估唔到

唔好睇少的士佬。我前年遇過一位的士司機 由九龍返港島,佢車箱有種好清新花草味咁,期間同佢吹水。佢講野好音聲細氣。車上寫多國語言「如有不適,後坐有紙巾膠袋」 閒聊之間司機話佢年少時喺美國讀書之後喺美國工作多年 近年同老婆回流香港。 孫仔都美國大學畢業了。 佢話識講法文 英文 普通話 葡萄牙語。我仲講笑話佢「穏世高人」問佢咁西利都渣的士....
佢話渣的士可以自由自在去邊都得 仲可以同唔同人傾計佢覺得生活好開心。
我仲記得佢車牌TR 32XX

pswongaa    發表於 20-11-14 19:57

寶石宮

2024年龍年勳章

omekmh 發表於 20-11-13 08:11
咁爆?邊度睇到?

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://hd.stheadline.com/news/columns/8/20080130/43040/%25E5%25B0%2588%25E6%25AC%2584-%25E6%2596%25B0%25E8%2581%259E%25E6%2595%2585%25E4%25BA%258B-%25E7%2594%25B7%25E6%2596%25B9%25E7%25AE%258D%25E7%2585%25B2%25E4%25B8%258D%25E6%25BF%259F-%25E6%2583%2585%25E7%25B7%2592%25E6%25A5%25B5%25E5%25BA%25A6%25E4%25BD%258E%25E8%2590%25BD-%25E6%25B6%2582%25E8%25AC%25B9%25E7%2594%25B3%25E5%25A4%25AA%25E5%25A4%25AA%25E6%2588%2580%25E4%25B8%258A%25E5%258F%25B8%25E6%25A9%259F%25E6%258F%2590%25E5%2588%2586%25E6%2589%258B&ved=2ahUKEwiDiuiiu4HtAhXKxYsBHaKoC_cQFjANegQIDxAB&usg=AOvVaw1J7oxdAWIc5P1E5OTCet90
幸福可以好簡單

寶石宮

2024年龍年勳章

czl115 發表於 20-11-13 08:19
咁爆?有新聞來源?

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://hd.stheadline.com/news/columns/8/20080130/43040/%25E5%25B0%2588%25E6%25AC%2584-%25E6%2596%25B0%25E8%2581%259E%25E6%2595%2585%25E4%25BA%258B-%25E7%2594%25B7%25E6%2596%25B9%25E7%25AE%258D%25E7%2585%25B2%25E4%25B8%258D%25E6%25BF%259F-%25E6%2583%2585%25E7%25B7%2592%25E6%25A5%25B5%25E5%25BA%25A6%25E4%25BD%258E%25E8%2590%25BD-%25E6%25B6%2582%25E8%25AC%25B9%25E7%2594%25B3%25E5%25A4%25AA%25E5%25A4%25AA%25E6%2588%2580%25E4%25B8%258A%25E5%258F%25B8%25E6%25A9%259F%25E6%258F%2590%25E5%2588%2586%25E6%2589%258B&ved=2ahUKEwiDiuiiu4HtAhXKxYsBHaKoC_cQFjANegQIDxAB&usg=AOvVaw1J7oxdAWIc5P1E5OTCet90
幸福可以好簡單

水晶宮

2024勳章

BBJOJO 發表於 20-11-14 15:01
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://hd.stheadline.com/news/columns/8/20080 ...

謝謝,原來係舊聞了

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

首頁

尾頁

跳至