使用意見

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

2021勳章 精叻鼠年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

vivibabyvivi 發表於 20-11-18 09:20
咁,你可以轉去香討呀,好多野睇

香討我去過,唔覺多野睇,最多既咪咸濕佬囉,成日講粗口同變態野

男爵府

2021勳章

小傑媽媽 發表於 20-11-18 09:45
我開d懷舊po諗住揾d舊會員傾下計啫,就比人屈我係回流既奸細,疑心大到咁,你話我有乜法子唔心淡呀 :igiveu ...

呢啲人生活得好唔開心啩

我睇完得啖笑,出街玩不知幾開心, 唔會陪佢地癲啦

珊瑚宮

2021勳章

小傑媽媽 發表於 20-11-18 09:45
我開d懷舊po諗住揾d舊會員傾下計啫,就比人屈我係回流既奸細,疑心大到咁,你話我有乜法子唔心淡呀 :igiveu ...

咪理佢地,問心無愧就得啦

珊瑚宮

2021勳章

小傑媽媽 發表於 20-11-18 09:48
香討我去過,唔覺多野睇,最多既咪咸濕佬囉,成日講粗口同變態野

佢地啲粗口好好笑

男爵府

2021勳章

小傑媽媽 發表於 20-11-18 09:48

果邊勝在人流多
但你一定要filter
幾成真幾成假

珊瑚宮

2021勳章

茶木 發表於 20-11-18 09:46
我講埋啲無聊野都上報

仲有一班要關注下精神健康嘅jm, 話自己日日係度等人鬧爆,又等緊鬧爆人 ...

子爵府

2021勳章

vivibabyvivi 發表於 20-11-18 09:22
講多兩句私人野啲記者又同你發揚光大,唔敢喺度開post留言係正常呀
係喎~ 有D人既回覆好似瞭交嗌咁

珊瑚宮

2021勳章 精叻鼠年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

ilej 發表於 20-11-18 09:47

坦白說
以前宜家

我都係,但冇諗過我咁正氣都比人懷疑我係二五仔,我有重覆睇過自己既post,真係揾唔到我邊個post或邊句說話係唱衰bk或者撬人過檔架囉,大家揾到既唔該話我知,我會剷左佢

珊瑚宮

2021勳章

ilej 發表於 20-11-18 09:47

坦白說
以前宜家

時代會變呀!以前冇乜forum又冇IG冇微博冇小紅書,依家啲人四散喺其他地方分享啫

水晶宮

2021勳章

發表郁吓被圍攻的話,一定會少咗人啦
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

珊瑚宮

茶木 發表於 20-11-18 09:46
我講埋啲無聊野都上報

仲有一班要關注下精神健康嘅jm, 話自己日日係度等人鬧爆,又等緊鬧爆人 ...

上報呢家野最唔掂,咁搞法仲邊有人敢講自己既事?

珊瑚宮

2021勳章

檸檬檸檬 發表於 20-11-18 09:51
係喎~ 有D人既回覆好似瞭交嗌咁

仲有唔少人派膠添

子爵府

2021勳章

ilej 發表於 20-11-18 09:12
這個
我已經同自己講
免費係咁

既然咁眼怨,咁你仲入來?

珊瑚宮

vivibabyvivi 發表於 20-11-18 09:50
佢地啲粗口好好笑

bk講句野會拉左入政治,香討講句野會變左器官

珊瑚宮

ilej 發表於 20-11-18 09:50
果邊勝在人流多
但你一定要filter
幾成真幾成假

好多人係男係女都唔知

男爵府

2021勳章

小傑媽媽 發表於 20-11-18 09:51
我都係,但冇諗過我咁正氣都比人懷疑我係二五仔,我有重覆睇過自己既post,真係揾唔到我邊個post或邊句說 ...

其實大家互不相識, 佢地基本上唔存在係你嘅世界度,其實影響到你嘅只係你自己,你太認真啫

珊瑚宮

bmuimami 發表於 20-11-18 09:52
發表郁吓被圍攻的話,一定會少咗人啦

我覺得每個人都有唔同立場同睇法,唔啱聽既路過咪算囉,大家又唔係有仇,做乜要攻擊人?

男爵府

2021勳章

小傑媽媽 發表於 20-11-18 09:53
上報呢家野最唔掂,咁搞法仲邊有人敢講自己既事?

我講下無聊野架咋

正如有jm捱眼瞓去摷我舊帖,我講來講去都係無謂野之嘛,盞嘥佢自己時間

子爵府

2021勳章

其實係漸漸既, 早五六年前都耐唔耐有人話bk質素如何如何..近兩年政治激化好多矛盾...
fb都淪為廣告天地, BK老化都好難避免. 論壇會員都會成長, 大大下,好多野都唔想話... 唔好話係論壇, 現實中自己講野都謹慎左, 好多野以前會出聲, 宜家即使關自己事都唔會出聲靜靜做就算.

伯爵府

2021勳章

JUNE408 發表於 20-11-18 09:16
有乜好發表丫?! 我見有個jm稱呼自己讀大學嘅仔為小朋友,俾人插到上天花板
...

係呀, 好易講錯野, 就被人插。
而且啲話題, 隨時被記者拎去放上報/ facebook.......
Nothing is prefect in this world. We all are perfectly imperfect.

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊