美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

洋房

最近在網上見到介紹呢個牌子補濕同鎖水都唔錯,所以有興趣想試,因為轉天氣皮膚變差又爆瘡, thanks...

大宅

2021勳章

Lm 睇 review

大宅

2021勳章

Aaybebe 發表於 20-11-23 17:09
最近在網上見到介紹呢個牌子補濕同鎖水都唔錯,所以有興趣想試,因為轉天氣皮膚變差又爆瘡, thanks...
...

我剛敷左隻xove水份paper mask, 好水潤,真心好用

別墅

回覆樓主:

我用了Xovē接近一年,最初係兩三件產品咁樣試,到而家已一set用了!(除了洗面)我個人來講最突出有幾隻:the treatment essence修護液,非常保濕,其次係rescue repair complex 修護霜,我係皮膚好容易敏感及泛紅,轉用咗呢隻修護霜明顯改善咗泛紅同埋敏感!之後舊年年尾試咗snowball,非常好,皮膚亮白咗好多,去黃功效好明顯!近排開始用佢哋嘅眼霜,亦都好明顯去眼周圍的細紋!總括來講呢個牌子好得!

大宅

岩岩上官網訂左套

大宅

2021勳章

myboyboyboy 發表於 21-1-18 17:09
我用了Xovē接近一年,最初係兩三件產品咁樣試,到而家已一set用了!(除了洗面)我個人來講最突出有幾隻: ...

我未買夠咁多件product, 咁我要落單買夠成set一齊用先

大宅

2021勳章

我用了Xovē接近一年,最初係兩三件產品咁樣試,到而家已一set用了!(除了洗面)我個人來講最突出有幾隻: ...

我未買夠咁多件product, 咁我要落單買夠成set一齊用先

大宅

2021勳章

別墅

kapocarol 發表於 21-1-18 20:56

哈哈,我覺得唔一定要買一set才開始用嘅,分開試用可以清楚啲睇到嗰隻產品嘅效用!

男爵府

2021勳章

發現你係c記活躍分子

別墅

imlu28 發表於 21-1-20 03:00
發現你係c記活躍分子

的確係㗎,真係好用呀嘛!
所以會分享用後心得!

男爵府

2021勳章

對於30+ 唔知會唔會太潤?

洋房

kapocarol 發表於 21-1-17 21:27
我剛敷左隻xove水份paper mask, 好水潤,真心好用

O okok,謝分享

大宅

2021勳章

請問snowball 可以用幾耐?同埋清爽定滋潤?

洋房

嘩,咁我都開始試下佢地d產品先, thxx

別墅

lovebaby2013 發表於 21-1-28 20:02
請問snowball 可以用幾耐?同埋清爽定滋潤?

我由上年11月開始每朝早都用一粒,依家都未用完呀,我諗用多個半月到啦,因為個瓶入邊真係有好多粒!滋潤但一啲都唔立痴痴,好快吸收!我覺得用咗真係有光澤!因為我皮膚好容易敏感,所以從來都唔用得美白產品,但snowball明顯令我皮膚白淨咗好多同去了黃!

大宅

2021勳章

myboyboyboy 發表於 21-1-28 20:53
我由上年11月開始每朝早都用一粒,依家都未用完呀,我諗用多個半月到啦,因為個瓶入邊真係有好多粒!滋潤 ...

別墅

我都有用樓上講既snowball,不過我懶唔係勤力用 反而最鐘意佢媽屎同修復液
我d粒粒無晒,乾皮底但第2朝都好潤

男爵府

2021勳章

wongyingwah85 發表於 21-2-17 14:21
我都有用樓上講既snowball,不過我懶唔係勤力用 反而最鐘意佢媽屎同修復液
我d粒粒無晒,乾皮底但第2 ...

面膜原來有酒精的,都好用?

子爵府

2021勳章 玩具勳章 畀面勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
我全set用過,只覺黑麻麻魚子mask ok,其他有咩特別,個face cream重用到我敏感

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊