自由講場

跳至

首頁
23456...23

尾頁

男爵府

2018復活節勳章

思澄爸爸 發表於 20-11-26 10:33
陳寶儀,大龍生前妻
陳寶珠陳寶儀唔係親姐妹,佢地都係被陳非儂、宮粉紅收養的,陳寶儀親姐係許紹雄老婆龍嬿而

aeneas2011    發表於 20-11-26 21:33

水晶宮

2021勳章

lily-of-valley 發表於 20-11-26 12:29
仲有個陳寶儀, 唔紅, 當年羅樂林亦有老婆, 女, 但無阻止, 卒之羅樂林離婚娶陳寶儀。
...

陳寶儀都係收養返來, 不過佢話係堂妹, 咁我又唔知真實係咩關係

瑪瑙宮

2021勳章 精叻鼠年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

上校車 發表於 20-11-26 12:34
陳寶儀都係收養返來, 不過佢話係堂妹, 咁我又唔知真實係咩關係
係, 陳寶儀都係收養, 但寶珠話宮粉紅管得佢好嚴, 但無管陳寶儀。

瑪瑙宮

2021勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

有冇邊個女星真係嫁得好?一個到尾?好多都賴嘢!離婚收場!嘉玲好似幾好!

禁止訪問

水晶宮

2021勳章

lily-of-valley 發表於 20-11-26 12:39
係, 陳寶儀都係收養, 但寶珠話宮粉紅管得佢好嚴, 但無管陳寶儀。

maybe 宮粉紅就係預計到寶珠成就非凡, 所以管得特別嚴

水晶宮

2021勳章

Szemingsze 發表於 20-11-26 12:41
好耐冇見到萬子良,好戲之人

最近有套電影古天樂同楊千嬅做, 有萬梓良

水晶宮

2021勳章

cy101 發表於 20-11-26 12:40
有冇邊個女星真係嫁得好?一個到尾?好多都賴嘢!離婚收場!嘉玲好似幾好! ...

嘉玲同謝四拖拉左10年, 後來有個泰國華僑影迷追到佢

瑪瑙宮

2021勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

上校車 發表於 20-11-26 12:48
嘉玲同謝四拖拉左10年, 後來有個泰國華僑影迷追到佢
都好,有冇兒女?

水晶宮

2021勳章

cy101 發表於 20-11-26 12:54
都好,有冇兒女?

有幾個仔女, 佢同個女響泰國開左幾間高級餐廳, 生活唔錯

瑪瑙宮

2021勳章 精叻鼠年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

上校車 發表於 20-11-26 12:46
maybe 宮粉紅就係預計到寶珠成就非凡, 所以管得特別嚴
個陣有親戚做片場, 話當年寶珠芳芳最紅個時, 2個都無,架子, 唔沙塵。

pansy888hk    發表於 20-11-26 21:56
上校車    發表於 20-11-26 13:10

珊瑚宮

yoyo-818 發表於 20-11-26 09:25
係陳寶珠養母宮粉紅阻止
陳寶珠親述:「我媽咪係個好敏感嘅人,佢好驚我哋拍拖,佢覺得如果我一旦拍拖,就 ...

聽我阿娘講一樣,宮粉紅反對佢地拍拖,有傳聞陳曾經落仔,但只係傳聞,真假冇人可以證實,除咗當事人外。

大宅

2021勳章

cy101 發表於 20-11-26 12:40
有冇邊個女星真係嫁得好?一個到尾?好多都賴嘢!離婚收場!嘉玲好似幾好! ...

南紅算唔算?

珊瑚宮

Szemingsze 發表於 20-11-26 12:41
好耐冇見到萬子良,好戲之人

萬梓良演戲有時太肉緊,係易放難收嘅演員,睇佢演爆戲有負擔。

伯爵府

2021勳章 2018母親節勳章

回覆樓主:

而家邊度可以重溫粵語長/殘片?

男爵府

2018復活節勳章

cy101 發表於 20-11-26 12:54
都好,有冇兒女?
嘉玲藝壇息影後,嫁給泰國華僑姚武麟先生,並隨丈夫移居到曼谷。育有一女兩子。嘉玲已經入籍泰國,泰國名字叫「Patsy Wongsanguan」。

2017年與劉培基飯聚

水晶宮

2021勳章

yoyo-818 發表於 20-11-26 10:22
我識鄭君綿屋企人,佢有幾個老婆,晚年仲要返大陸窮鄉僻壤呃18歲村姑同居

...

最後死係深圳南山區,嗰時都算幾爆下

大宅

2021勳章

yoyo-818 發表於 20-11-26 12:34
陳寶珠陳寶儀唔係親姐妹,佢地都係被陳非儂、宮粉紅收養的,陳寶儀親姐係許紹雄老婆龍嬿而

...
雖然唔係親姊妹,但係堂姊妹,先後被宫粉紅收養,所以咁似樣。

子爵府

2021勳章

chocolatebean 發表於 20-11-26 12:10
回覆 VickiC 的帖子

你一定好細個

唔係呀。 30幾。不過細個嗰陣都應該冇睇過聽過陳寶珠。

珊瑚宮

2021勳章 精叻鼠年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

RoseRose1980 發表於 20-11-26 12:28
我奶奶話當年寶珠姐 有咗囉奇哥嘅骨肉佢阿媽嬲到淋奇哥強水當年好轟動重鋪過新聞㖭, 上一代記者係知道呢件 ...

想知道, 所謴既阿媽, 係咪親生阿媽? 宮粉紅?
前面有JM講, 話佢阿媽無錢, 16個小朋友, 所以賣左寶珠俾宮粉紅, 咁仲有錢去美國?

首頁
23456...23

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊