自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2021勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

恭喜晒Icy!

無綫藝人岑杏賢(Jennifer)繼舊愛袁偉豪結婚後亦即趕成為人妻,昨日低調與圈外男友Kelvin簽字註冊結婚,閨蜜朱千雪、湯洛雯及張嘉兒都有出席,眾人更感動到喊。

一班好姊妹都有出席婚禮。

Jennifer前日正式下嫁從事金融工作的34歲圈外男友張嘉俊(Kelvin),兩人於一班好友、家人見證下簽字註冊結婚,整個儀式相當簡單,不過Jennifer亦有穿婚紗示人,既優雅又漂亮。
Jennifer一向都好保護作為圈外人嘅Kelvin。

所以今次婚禮都好低調。

有份出席觀禮的好姊妹包括朱千雪、湯洛雯及張嘉兒等,早在9月時,她們替Jennifer慶祝32歲生日後,便分別代好友在社交平台代宣布即將為人妻的消息,Jennifer更大晒婚戒,之後再在社交平台公開與Kelvin的合照放閃,坦言已找到Mr.Right!Jennifer一直好好保護Kelvin,男方是加拿大籍華人,住於半山,家境相當不俗,兩人相識1、2個月便拍拖,拍拖不久便決定「閃婚」,Jennifer口中的Kelvin是個很細心、甜蜜的人,往往會給她驚喜。Jennifer今日受訪時直認已進行註冊儀式,但一切低調,她沒有透露太多詳情。
由家人同好友見證下簽字註冊結婚。

Jennifer大讚Kelvin係好細心同甜蜜嘅人

有傳為Jennifer擔任證婚律師的朱千雪坦言有份出席,但澄清不是新人的律師,她說:「Jennifer結咗婚,好簡單嘅儀式,但好開心,主要係慶祝佢搵到一個好好嘅老公,祝佢哋開開心心,白頭到老。」問到一對新人有否感動到喊?千雪笑說:「Jennifer着住婚紗行出嚟時我有喊呀!因為我覺得好感動,佢好靚,非常之戥佢開心!」
朱千雪話見到Jennifer着住婚紗行出嚟就忍唔住喊。

而湯洛雯受訪時說:「婚禮好warm、好sweet,同Jennifer一齊分享喜悅,睇到佢出嫁好開心,我哋個個都好感動。」至於張嘉兒亦說:「係好開心嘅1日,佢同老公好匹配,恭喜佢哋。」問到她的女兒有否做花女?嘉兒指本來Jennifer都有邀請囡囡出席,但疫情關係,所以婚禮簡單為主,囡囡沒有出席。
湯洛雯睇住好姊妹出嫁話好開心。

張嘉兒大讚Jennifer同老公好匹配。

珍珠宮

2021勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

公爵府

2021勳章 畀面勳章

證婚律師朱千雪,又靚又叻

男爵府

2021勳章

水晶宮

2021勳章

mickeyeva 發表於 20-11-30 23:21
恭喜晒Icy!

自由太多會令世人失去平衡

珍珠宮

2021勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

水晶宮

2021勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

伯爵府

2021勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

幾個女人得靚湯未結,下一個咪到佢結。

公爵府

2021勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 美好大世界2017勳章

回覆樓主:

恭喜

男爵府

回覆樓主:

恭喜

侯爵府

2021勳章

回覆樓主:

男爵府

2021勳章

回覆 mickeyeva 的帖子

恭喜

侯爵府

2021勳章

恭喜

珍珠宮

2021勳章

好快喎恭喜

男爵府

回覆樓主:

恭喜

珍珠宮

2021勳章

mickeyeva 發表於 20-11-30 23:21
恭喜晒Icy!

珍珠宮

2021勳章

auhiyo 發表於 20-11-30 23:39
幾個女人得靚湯未結,下一個咪到佢結。

將嘉旻都未喎

珍珠宮

2021勳章

佢呢啲就真係低調啦

複式洋房

2021勳章

回覆樓主:

佢真係完全唔靚女 唔明白點解會有自信去選美

侯爵府

2021勳章

靚湯隻手最靚,千雪手指肥短

首頁