潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

2021勳章

littlehoiki 發表於 20-12-2 19:14
我見上面寫係購物禮券,但禮券有冇使用條款,即係買滿幾多先可當扣幾多?
...

冇限制,減價貨都可以用,如3千,買1200蚊,1800可以第二間舖買電子錢包,唔駛拎券,用app就可以,買野個日去中庭換就得喇

別墅

lomilolo 發表於 20-12-2 19:17
冇限制,減價貨都可以用,如3千,買1200蚊,1800可以第二間舖買電子錢包,唔駛拎券,用app就可以,買野個 ...

thx thx! 咁好吸引。重點係harvey Nichols 用到

大宅

2021勳章

littlehoiki 發表於 20-12-2 19:19
thx thx! 咁好吸引。重點係harvey Nichols 用到

係呀,其實抵過其他商場,12月promote多咗 cash dollars 好正

伯爵府

2021勳章

autumnmui 發表於 20-12-2 12:46
咁Elements 呢? 我見個promotion 都好似幾吸引,個participating merchants list 好過 HC ,不過我之前無買 ...

Element比較其他shopping mall啲coupon比較姑寒

要消費一千才可用一百蚊coupon,玩咗一轉就去其他mall了

Be positive, Stay stronger,Work harder, Learn Wiser, keep fighter, much smarter

伯爵府

2021勳章

lomilolo 發表於 20-12-2 18:12

Cash dollar 可以去返指定舖頭買野,冇記錯jimmychoo gucc ...

cas dollars正喎

海港城 gucci 用卷開始多咗限制,
啲SA話買兩個銀包 話唔可以分單,
金額食唔盡優惠,啲jm話買少少化妝品搭夠數,都冇賣了
Be positive, Stay stronger,Work harder, Learn Wiser, keep fighter, much smarter

禁止訪問

2021勳章

大宅

2021勳章

Huuu 發表於 20-12-2 19:48

同埋海港城好多人用卷啲貨應該唔齊,又多人排隊,不過食卷係幾好用。

珊瑚宮

2021勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Musea 好似吸引D

侯爵府

2021勳章

回覆樓主:

Pacific place 都好似幾好。

別墅

2021勳章

lomilolo 發表於 20-12-2 19:15
係呀

咁好似仲正

別墅

2021勳章

海港城好多冇貨同真係多左限制, 買野食野都係

別墅

2021勳章

ggbwong 發表於 20-12-3 10:05
Pacific place 都好似幾好。

有冇資料呀

侯爵府

2021勳章

wewelala 發表於 20-12-3 11:06
有冇資料呀

佢個表太大,我部機cap唔晒幅圖,可參考官網。

https://christmas.pacificplace.com.hk/en/redemption/

別墅

2021勳章

ggbwong 發表於 20-12-3 11:18
佢個表太大,我部機cap唔晒幅圖,可參考官網。

https://christmas.pacificplace.com.hk/en/redemption/

唔該晒呀

男爵府

2021勳章

kchank 發表於 20-12-2 16:45
3倍 我諗住星期日兩倍已經夠正

你睇下

公爵府

2021勳章

海港城coupon我上次都用唔晒,想買嗰啲全部都冇貨,我C6想去McQueen買鞋,冇貨之餘個男sales仲要態度好差,嬲到震

大宅

2021勳章

Joey8 發表於 20-12-4 09:18
海港城coupon我上次都用唔晒,想買嗰啲全部都冇貨,我C6想去McQueen買鞋,冇貨之餘個男sales仲要態度好差 ...

D人見你想用coupon就勁鄙視
我上次有十幾張$100 Coupon
又話減價唔用得,又話指定貨品唔用得
最後一張都冇用到,勁搵笨

公爵府

2021勳章

gunpowder 發表於 20-12-4 09:43
D人見你想用coupon就勁鄙視
我上次有十幾張$100 Coupon
又話減價唔用得,又話指定貨品唔用得

第一次出coupon係乜都用得,連去Papermoon食買二送二套餐都可以扣coupon勁抵,而家淨係散叫先可以,好多鋪都勁多限制

大宅

2021勳章

Joey8 發表於 20-12-4 09:51
第一次出coupon係乜都用得,連去Papermoon食買二送二套餐都可以扣coupon勁抵,而家淨係散叫先可以,好多鋪 ...

一開始果陣佢地急需d顧客「打救」,就乜都肯
依家知商場長期做promo,又驚蝕底咁

公爵府

2021勳章

gunpowder 發表於 20-12-4 10:19
一開始果陣佢地急需d顧客「打救」,就乜都肯
依家知商場長期做promo,又驚蝕底咁
...

其實怕乜蝕底?商場補貼
但好多態度就比之前差囉

首頁

尾頁