自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

減齡達人勳章 MommyPanel勳章 2018復活節勳章 陪月勳章

purpletwinstar 發表於 20-12-24 09:20
上一輯never係點樣消失咗

跌落懸崖死咗

珍珠宮

減齡達人勳章 MommyPanel勳章 2018復活節勳章 陪月勳章

26days 發表於 20-12-24 03:05
我都希望盲俠同 Eva,Gogo 同顛姐

same

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

jtw_ki 發表於 20-12-17 22:28
唔想盲俠同癲姐一pair連續兩輯都係咁,第一輯前半段鋪盲俠同never,兩個仲要好浪漫又夾,點知下半 ...

其實我都唔明, 鐵3角好好感情, 唔洗一定感情戲。
繼續打官司咪好囉~ 影下多啲唔同CASE! 咁樣做幾輯都得啦~
第一同第二輯....好似COPY CAT咁 ,盲俠同NEVER, 雨中跳舞, 兩個同LV , 好夾好襯, 最後演變NEVER 同GOGO , 完全唔夾。都算啦! 今集又一模一樣, NEVER 變EVA , 雨中跳舞, 兩個同LV , 好夾好襯, 最後演變EVA 同GOGO!
點解要咁樣COPY法....好悶喎!
同埋癲姐本身都係劇中靈魂人物, 夾硬將佢變靚同黑化!
又要中間加插佢同GOGO , 咁一係就發展落去啦......

其實佢每次打唔同CASE , 啲CASE都幾吸引。
但TVB就係咁, 係要加好多感情戲, 而啲感情戲永遠被發展到爛尾......
Nothing is prefect in this world. We all are perfectly imperfect.

大宅

我係c奶 發表於 20-12-17 22:31
我想盲俠同Eva

伯爵府

coolman008 發表於 20-12-24 05:17
不鍾意趙正妹這個角色,第一輯都算,第二輯就過左火位,成日bb前bb後,好難頂
...

係仔仔 盲俠仔仔

子爵府

Apple011 發表於 20-12-24 11:20
係仔仔 盲目仔仔

噢,但仔仔都好難頂

子爵府

牛年勳章

Gogo 同Eva好唔襯,好
想佢同寶釵一齊
~~最鍚我個寶貝仔仔~~

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

唔鍾意依家嘅癲姐

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

貪圖安逸 發表於 20-12-23 14:21
好鍾意之前癫姐叫盲俠嗰句~

盲俠囝囝

我都鍾意

男爵府

回覆樓主:

琴晚Gogo問Eva愛佢定盲俠多D?我心諗,乜有愛過佢咩?何來多D少D!

子爵府

selinako^^ 發表於 20-12-24 09:38
我反宜想GOGO 同MADAM 一齊喎
盲俠 同DIN 姐都好呀, 盲俠話 DIN 姐就係佢對眼定係 乜唔記得.., 唔可以冇左 ...

係呀係呀! 癲姐都同Eva講過,盲俠要癲,我咪陪佢顛囉!
兩個好需要對方

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

199707100304 發表於 20-12-24 11:13
繼續打官司咪好囉~ 影下多啲唔同CASE! 咁樣做幾輯都得啦~ ...
同意,鐵3角之間唔好安排感情戲,可能更好睇,仲可以拍好多輯。

想要感情戲,可以每輯再搵其他角式同佢哋拍。

大宅

Yan010408 發表於 20-12-23 16:32
無張老豆病情講佢聽,搞到佢連老豆最後一面都見唔到。

係緊張個老豆,視訊通話都睇唔出個老豆病樣?何況唔係盲俠唔想佢知,係佢老豆唔想佢知之嘛,仲要盲俠攪場大龍鳳,先死去考律牌,依兩父女玩哂野

男爵府

盲俠仔仔

男爵府

呢套戲愈做愈犯駁、離譜。寶釵殺人案,提都唔提下火藥殘留。正常犯人自轟,佢自己先會有大量。 而家強姦連最基本驗精液DNA又係提都唔提。 仲有之前盲人揸車⋯ 唉

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

199707100304 發表於 20-12-24 11:13
繼續打官司咪好囉~ 影下多啲唔同CASE! 咁樣做幾輯都得啦~ ...

Omg, 佢copy到最後.....
之前never跌落山崖,又係臨尾整佢出一出黎;今次癲姐昏迷,又黎一次,臨尾出一出黎。

Nothing is prefect in this world. We all are perfectly imperfect.

珍珠宮

中間癲姐同gogo個段唔知做咩,純粹搞笑咁,對劇情冇幫助,我當初仲以為佢地有感情線

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

jtw_ki 發表於 20-12-24 22:54
中間癲姐同gogo個段唔知做咩,純粹搞笑咁,對劇情冇幫助,我當初仲以為佢地有感情線
...

係囉,如果一心要撮合佢同盲俠,就唔應該加呢段。如果唔係,就應該撮合佢同gogo一齊,走搞笑個邊。現在變得不倫不類......

男爵府

畀面勳章

199707100304 發表於 20-12-24 22:33
Omg, 佢copy到最後.....
之前never跌落山崖,又係臨尾整佢出一出黎;今次癲姐昏迷,又黎一次,臨尾出一出 ...

我都覺得癲姐昏迷流一滴眼淚,之後出現真係好奇怪呀

大宅

gglc 發表於 20-12-24 15:51
呢套戲愈做愈犯駁、離譜。寶釵殺人案,提都唔提下火藥殘留。正常犯人自轟,佢自己先會有大量。 而家強姦連 ...

還有移殖心臟嗰集,屍心臟不是要立即移殖,重要打官司,等得咩!又不是刑事重案,竟然有陪審團。
非常不合理。

首頁

尾頁

跳至