潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

建議公開係邊間舖,等大家可以睇路。同埋可以考慮email 俾法國總公司睇吓總公司會唔會提供到解決方案。

希望件事可以盡快解決

大宅

mavisau 發表於 20-12-22 12:40
我諗住睇佢點樣settle 我呢件事,再決定公唔公開邊間同邊個,而家接手嗰個副經理同super 仲喺度做
...

就算解決到始終都係離譜。配好貨之後等幾耐我唔同佢計啦。但一個sa走左個account無handover 俾人就點都講唔通。你唔係洗咗幾千嘅生客。係洗咗至少8萬嘅regular customer 呀。今時今日send個whatapp say個hi真係有咁難?我就當個sa係俾人炒,但個經理其實一check 機就勾得返曬啲客嘅record 啦。忙只係個藉口。

大宅

mavisau 發表於 20-12-22 12:54
我都知道係藉口,我唔信佢地架,我當日喺鋪話到佢地無曬氣,話無啦啦whatsapp 我驚我驚訝,話想打電話比我 ...

最憎依啲做錯嘢仲不斷搵藉口嘅人。唔錯都錯左啦,況且又唔係啲不能挽回嘅錯,點解唔大大方方認左佢,同客人真誠咁道歉然後提供解決方案呢?個經理好似好jun咁,啲回覆全部都火上加油。。。

大宅

BBG1 發表於 20-12-22 17:08
我之前要k28大象灰内缝金扣(曾有外缝及其他色offer),有k25 也可。但後来官網買左L30大象灰,唔想要咁多差 ...

你無落舖啫,但有無久唔久whatsapp聯絡佢?如果無,我高度懷疑你個sa已經忘記咗你,又或者有機會已經離咗職

大宅

BBG1 發表於 20-12-22 18:11
whatsapp就有嘅!如果真好似樓主咁,我實搞大佢!佢地咁大品牌,佢驚多D
...

其實我覺得佢哋根本唔care...要講品牌形象,佢哋俾人攻擊用鱷魚皮做手袋仲大件事啦。但咁又點啫,每年賣鱷魚皮手袋嘅利潤實在太可觀,佢哋係根本唔會理。加上係H眼中,10萬8萬只係nothing。而且佢地官方從來無承認過配貨,其實真係吹佢唔漲

首頁

尾頁

跳至