夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

2021勳章

Del

子爵府

虎到金來勳章 2021勳章 HiPP勳章(1) 好媽媽勳章

回覆樓主:

佢搵到佢熱情同寄托。
你如常生活囉,等佢玩厭。
我B仔10月4日出世. 3.78KG
18MTH 15KG,84.5CM
13MTH 13KG,82.5CM
10MTH 12.42KG(連衫)
6MTH 10.08KG,72.5CM
5MTH 9.8KG(連衫)
4MTH 8.73KG,68CM
3.5MTH 8.98KG(連衫)
3MTH 8.4KG(連衫)
2MTH 6.9KG,61.5CM
1MTH 5.2KG

男爵府

Jm 聽你形容你好似變左佢阿媽,叫佢小心睇路行,打小d機等等...
而家你講乜佢都吾會聽。先過自己生活,約朋友出去,吾好圍住佢轉

男爵府

2021勳章

回覆樓主:

可能佢想投資係YouTube 打機度睇下可唔可以變做半事業,有d youtuber 全職都揾到食,你唔比佢試下佢唔會死心, 咪比佢搞一排如果都無起色,佢自己都會放棄

大宅

一係投其所好(學下拍片剪片增加下d話題),一係自己搵節目。

洋房

完全同意上面幾位如果你完全無興趣打機,拍片,剪片,總之就係參與佢呢個“事業”嘅任何事,真係只可以等佢玩到厭,有d男人打起機上黎,六親不認,同埋,建議你唔好阻住佢打機,因為真係好影響感情,佢隔硬放棄左,轉個頭無事做岀去玩女人你就大獲
就算最後放棄應該都唔會用好多時間,一年入面大把人想做YouTuber,有幾多個成功丫,但如果成為一個有錢揾嘅事業,你開心都黎唔切啦係咪
你都好彩,輸俾部遊戲機啫,唔係輸俾第二個女人

伯爵府

2021勳章

我老公唔係YOUTUBER都打機大過天。
現在放工, 佢有佢打機, 我有我湊仔。
好多婚後生活都係咁

寶石宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 2022勳章 2021勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

你試吓玩吓
同佢有d話題
不要從別人的嘴裡去認識我

男爵府

支持下佢
幫佢share下
一定愛死你

想知邊個channel?

男爵府

其實素人有幾千已好叻了

珍珠宮

2021勳章

小菜豆 發表於 20-12-24 12:05
我老公唔係YOUTUBER都打機大過天。
現在放工, 佢有佢打機, 我有我湊仔。
好多婚後生活都係咁 ...
我有我上BK,
我先生有佢打機;
只有佢去邊食飯,邊睇電視時,我先增取機會同佢排排坐,一齊邊睇邊食。
我先生唔打機,唔工作時,都會上FB,其他social 網。
Love is when the other person’s happiness is more important than your own  ~ H. Jackson Brown

大宅

2021勳章

gruntel 發表於 20-12-24 02:00
自從舊年開始,老公開左個YouTube 頻道,專講遊戲d野(冇露面訂閱得幾千果種),
佢成日為左宣傳佢既頻道,
...

同意姊妹講,支持佢,做盡你方法配合佢工作,靜靜地煲湯佢飲,放起側邊唔洗出聲,我唔係偉大,始終愛情係雙向,做左自己果part,已全力支持,佢都冇感覺,老實 ,呢個人,一齊已經冇意思。

大宅

gruntel 發表於 20-12-24 02:00
自從舊年開始,老公開左個YouTube 頻道,專講遊戲d野(冇露面訂閱得幾千果種),
佢成日為左宣傳佢既頻道,
...

不如你試下投其所好,變埋佢粉絲?有成幾千個subscribers 成績都算不錯,或者好似之前有人講,你試下學剪片呢啲後期工作,去支持佢,千萬不要將自己變成阿媽咁,我自己都好鍾意睇YouTube,一個成功嘅YouTuber確實係不容易,好多成功嘅都係有個伴侶係側邊一齊支持佢甚至一齊拍片

大宅

2021勳章

Del

首頁

尾頁

跳至