自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

回覆 karenlyk 的帖子

咩叫過份?咩叫冇表態?當時冇肺炎,佢當著住黑衫黑褲黑口罩係d 曱甴堆度叫,幫手整爛香港先叫過份呀!你又吾見其他藝人比警察查?成日以為帶住個黑口罩冇人認得佢,而家想洗底呀,想紅到中國?吾洗旨意啦!

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

唔識,亦唔覺得佢係小鮮肉,小鮮肉對於我嚟講應該要係靚仔。 而佢好似唔係。

子爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章

每日笑一笑 發表於 21-1-24 14:38

咩叫過份?咩叫冇表態?當時冇肺炎,佢當著住黑衫黑褲黑口罩係d 曱甴堆度叫,幫手整 ...

你係咪攪錯咗,睇番網上報導,佢屋企住銅鑼灣,狗仔隊仲偷拍佢去維園運動去超市買厠紙。佢細個曾經係二百磅肥仔,所以冇自信,怕一食嘢就肥番,所以鍾意著黑色顯瘦。至於戴黑色口罩,韓星早幾年已經開始帶,好多香港明星都帶,費時俾人見到殘樣啫。佢工作後返家途中俾警察查,了解後立即放行。

珊瑚宮

回覆樓主:

香港真係無晒歌手, 呢d叫紅都講唔上的歌手都日日講

珍珠宮

唔識,無感覺。娛圈年年有新人。

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

每日笑一笑 發表於 21-1-24 14:38

咩叫過份?咩叫冇表態?當時冇肺炎,佢當著住黑衫黑褲黑口罩係d 曱甴堆度叫,幫手整 ...

難道你以前無試過全黑服裝出街?
我年紀小的時候想扮大人就會著全套黑衫黑褲。
黑色口罩好多藝人都有戴,唔係今日嘅事,韓國藝人係最多俾人影到相戴口罩外出,唔通佢哋又係有問題?
佢住銅鑼灣,係Sogo附近,警察可以當佢有嫌疑查佢,但佢係工作後返屋企囉,並唔係你口中嘅「在曱甴堆度叫」,而且之後已經了解佢並無犯事。

如果你有任何佢對政治表態的証據非常歡迎你提出,如果無就唔好隨便寃枉別人!

繼續利申:我唔係姜糖

琥珀宮

lemon_lemon17 發表於 21-1-8 11:45
唔係聽朋友講,我都唔識,太耐冇留意香港樂壇,對佢既感覺只係小鮮肉

可能年紀大,睇左幾次都係唔認得係邊個
辨識度比較低

別墅

佢因為遮肥先至穿黑衣服,你睇番18年全民造星1佢都已經係由頭到褲穿黑衫褲帶黑口罩彩排練習,佢住銅鑼灣的,那天要去彩排先比警察查問,現今香港網民啲質素?斷章取義,唉!

水晶宮

畀面勳章

回覆樓主:

唔識,亦無興趣

侯爵府

畀面勳章

lemon_lemon17 發表於 21-1-8 11:45
唔係聽朋友講,我都唔識,太耐冇留意香港樂壇,對佢既感覺只係小鮮肉

其實...who 黎??都唔識佢!

子爵府

我都住銅鑼灣,未有黑暴時,我都會黑衫黑褲,但自從出現左班曱甴之後就會避開呢個打扮,因為我吾想比人覺得我係班暴徒,又吾見我比人查?但明顯佢冇甘做,仲加埋黑口罩,黑鞋,你話佢吾係曱甴我一定吾信喎!

子爵府

回覆 MICMATL 的帖子

果日明知係大遊行,佢仲特登甘打扮,你話佢吾係曱甴米吾係law,真好笑,為左自保,拿拿聲劃清界線,咩 沒有暴徒,只有姜濤

水晶宮

潘高壽 發表於 21-1-24 18:59
其實...who 黎??都唔識佢!

維威喂圈裏面嘅巨星嚟

伯爵府

邊個?唔識

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

減肥能手

子爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章

每日笑一笑 發表於 21-1-24 19:10
回覆 MICMATL 的帖子

果日明知係大遊行,佢仲特登甘打扮,你話佢吾係曱甴米吾係law,真好笑,為左自保,拿 ...

「沒有暴徒,只有姜濤」只係之後網民抽水啫,如果佢有問題警察都唔會馬上放行啦。

首頁

尾頁

跳至