時政擂台

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我成日覺得佢係細路仔, 中意做就做, 做野唔諗後果, 衰左唔認數 諗住人地會原諒佢
我學生又係, 中意搞人..話佢就反面, 試過打到同學喊,佢係度瞄咀瞄舌唔覺得自己有錯, 仲要怪同學扮野, 怪我小題大造, 成班同學叫佢道歉, 佢就邊個出聲鬧邊個..我同佢阿媽講, 嚇到佢阿媽即刻走黎睇下發生乜事

成人角度..佢痴痴地, 以為自己係皇帝想點就點, 全世界圍住佢氹氹團...精神病人一個

珍珠宮

回覆樓主:

世界笑話

珍珠宮

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

所以佢點都要攬住個總統銜頭賴死唔肯走囉!

伯爵府

牛年勳章

有幾個支持者為左佢而死,但佢話呢班示威者係自己攞黎衰。

子爵府

回覆樓主:

呢條佬應該得罪好多人 落台最好慢慢搵佢算賬

男爵府

bobo88hk 發表於 21-1-8 14:09
呢條佬應該得罪好多人 落台最好慢慢搵佢算賬

可能佢已經部署緊下一步,逃亡海外

侯爵府

回覆 meimei_didi 的帖子

會唔會到香港呀,冇左逃犯條例.和。
kckammy

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

首頁

尾頁

跳至