想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

stitchbaby19 發表於 21-1-20 23:10
我留意到你之前係台灣都植入過,可惜失敗左。

不如你當俾香港一個機會,由頭做一次IVF。時間唔等人,好多 ...

請問你係邊間醫院做?搵邊個醫生可以講下嗎?

大宅

Rita_RitaC 發表於 21-3-3 20:33
我本身都諗住去台灣做平過香港
但而家搵香港醫生做都係8萬(疫情價), 其實計埋機票酒店同放假成本,同去台灣 ...

請問那位醫生做有疫情價?可推介一下嗎,thx

大宅

鐘小姐 發表於 21-3-4 13:51
請問你係邊間醫院做?搵邊個醫生可以講下嗎?

仁安,劉女醫生。

複式洋房

回覆 saila 的帖子

唉...我同你CASE都差不多, 我2019年台灣抽卵, 只有一粒, 台灣DR.要我集卵
今年我38了, 都唔知幾時先可以去到台灣, 有D想係香港重新再做......

高齡, AMH超低, 卵少, 香港做的話, 都唔知搵邊個DR.好...又唔知大慨幾錢.........煩惱中....

複式洋房

rise 發表於 21-3-4 14:00
請問那位醫生做有疫情價?可推介一下嗎,thx

中環陳志慧醫生,佢個疫情package價大慨8萬

別墅

2021勳章

我都係雪左卵喺台灣,本身20年2月尾放胎,閉又關,簽證又唔批,等到9月唔想再等,喺香港consult左幾個醫生,揀左個開針,10月抽卵,12月尾放胎,依家12week+了,希望一路一切順利。

我覺得時間好緊要,卵子質素只會愈來愈差,所以都值得喺香港重新做過,加油呀!

洋房

chloechu0527 發表於 21-1-18 16:01
朋友試過搵楊醫生,香港做的。佢專做IVF同IUI / 雪卵,聽朋友講好細心,成功率就好睇個人,價錢我都要問問 ...

呢個醫生都幾出名, 我家姐都係搵佢

複式洋房

2021勳章

Suetyee1129 發表於 21-3-6 01:29
我都係雪左卵喺台灣,本身20年2月尾放胎,閉又關,簽證又唔批,等到9月唔想再等,喺香港consult左幾個醫生 ...

睇到你嘅成功好登你開心呀~ 祝好孕
我上個cycle 係香港都取卵做胚胎,但check 完後胚胎唔得,今個cycle 又要再努力(emoji)希望今次能夠成功

複式洋房

2021勳章

kaweiG 發表於 21-3-1 03:00
剛睇到妳個post....明白你心情,我其實都搞緊醫療簽去台中做植入,點知今年又突然封關過唔到茂盛,我都覺得 ...

謝謝你!我係香港開左package 了。希望成功!

另外,台灣3月1日又開始恢復批簽證。我搵返個面醫院跟進緊。但又就黎到4月都仲未有結果。你都快啲搵返台中嗰面幫你跟進下! 大家都一齊加油(emoji)

複式洋房

2021勳章

shumchiho 發表於 21-3-1 14:09
香港做啦,我台灣做失敗左,返來香港就成功,計埋計埋香港仲平d

謝謝你。我都係香港開左package 啦!希望成功

複式洋房

Rita_RitaC 發表於 21-3-3 20:33
我本身都諗住去台灣做平過香港
但而家搵香港醫生做都係8萬(疫情價), 其實計埋機票酒店同放假成本,同去台灣 ...

咁平, 8萬包咩呀?

複式洋房

Rita_RitaC 發表於 21-3-4 17:44
中環陳志慧醫生,佢個疫情package價大慨8萬

我之前喺台灣都有留過卵
爭植入
但因為疫情,都要停
年紀大,都唔想再等啦
我都想比一個機會自己
喺香港做一次IVF

請問$80000包什麼呢?

複式洋房

chloechu0527 發表於 21-1-18 16:01
朋友試過搵楊醫生,香港做的。佢專做IVF同IUI / 雪卵,聽朋友講好細心,成功率就好睇個人,價錢我都要問問 ...

請問係邊位楊醫生?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊