自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

今日百無聊賴走去太古城馬莎Shopping消費減壓!心情好買嘢心情唔心更加要買買買,買夠388又再88折扣Wow,又好招呼任試任換保留發票,不過我就好少好少換嘅,我比較喜歡行馬莎,舊時後生都鍾意行天祥又係度懷舊唉!

侯爵府

回覆樓主:

我又懷吓舊,我中學左右,都常跟阿媽去銅鑼灣近怡東酒店那間天祥買wine-gum同shortbread食。

侯爵府

StellaIp0706 發表於 21-1-24 18:29
今日百無聊賴走去太古城馬莎Shopping消費減壓!心情好買嘢心情唔心更加要買買買,買夠388又再88折扣Wow,又 ...
功祥唔係好多人識啦

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

MKma 發表於 21-1-24 22:44
我又懷吓舊,我中學左右,都常跟阿媽去銅鑼灣近怡東酒店那間天祥買wine-gum同shortbread食。
...

回憶返哂嚟

大宅

AACheungCheung 發表於 21-1-25 01:07
回憶返哂嚟

我就是經常去行這間,還記得當時年紀輕輕買咗套三點式泳衣嘩?青春就是本錢穿去石澳游水?現在打一句問一句都吾夠胆,所以一定要趁青春留倩影

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

StellaIp0706 發表於 21-1-25 07:46
我就是經常去行這間,還記得當時年紀輕輕買咗套三點式泳衣嘩?青春就是本錢穿去石澳游水?現在打一句問一 ...

嘩!你好勁呀

同意,年輕時多啲嘗試新事物 (當然除咗唔好嘅嘢啦),因為到有返咁上下年齡,就唔會有咁大嘅冲勁

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

回覆樓主:

等我都懷舊一下,天祥位置曾經有一段時間係sogo,嗰時仲有hello Kitty cafe ,每次幫襯都有一個細細嘅吊飾送, 你哋有冇幫襯過呀?

大宅

出賣年齡系列 請問旺角獅子銀行對面,即刻而家豐澤樓下,當年間百貨公司係咪天祥?
~~

珍珠宮

回覆樓主:

我今日都買左2條特價褲,料靚好抵

水晶宮

醒目開學勳章 BK Milk勳章

bonbon123 發表於 21-1-25 22:19
等我都懷舊一下,天祥位置曾經有一段時間係sogo,嗰時仲有hello Kitty cafe ,每次幫襯都有一個細細嘅吊飾 ...

以前成日去hello kitty cafe

子爵府

熱血金章

我覺得行馬莎比較舒服,啲Staff通常都比較有禮貌,就算有折頭都任試先買,仲有換貨保障,行得舒服

大宅

creambb 發表於 21-1-25 23:11
我今日都買左2條特價褲,料靚好抵

講開買褲真是不得了?我見到條深籃色西褲好靚啱晒我肥仔?499減到99啲料又正買,跟住見到條牛皮帶399減到149買,跟住無理由吾買返件衫比自已,買夠388再多個88折扣,真是買得好開心个收銀靚女又好King,死啦我好似係度賣廣告潻

珍珠宮

StellaIp0706 發表於 21-1-26 00:10
講開買褲真是不得了?我見到條深籃色西褲好靚啱晒我肥仔?499減到99啲料又正買,跟住見到條牛皮帶399減到1 ...

我買咗149x2, 冇哂99喇,不過149都好抵著,仲有幫細路買襪同底底
但係我唔知做緊88折,我分咗幾次去買

男爵府

bonbon123 發表於 21-1-25 22:19
等我都懷舊一下,天祥位置曾經有一段時間係sogo,嗰時仲有hello Kitty cafe ,每次幫襯都有一個細細嘅吊飾 ...

Hello Kitty Cafe 我仲有佢個 餐牌.. 放咗喺倉比唔到大家睇..

首頁

尾頁

跳至