自由講場

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

Fion710 發表於 21-2-13 11:42
有隻蝦頭咁黑都比客食

蝦頭「變黑」跟蘋果氧化一樣是一種自然現象,和新鮮度無直接關聯。

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

ssjjmama 發表於 21-2-13 01:17
大尾篤忠誠幾好味

delete

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

ssjjmama 發表於 21-2-13 01:17
大尾篤忠誠幾好味

蓮香樓都唔錯

flower9    發表於 21-2-14 08:43
Cheuk2012    發表於 21-2-13 22:10
[img]http://www.baby-kingdom.com/static/image/smiley/default/kiss.gif

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

海之風 發表於 21-2-13 11:33
是4人盆菜?

幾錢?

我食中盆菜size

佢有4 size

海之風    發表於 21-2-13 12:13

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

大家樂,平靚正!

Cheuk2012    發表於 21-2-13 22:10

子爵府

牛年勳章

我食大家樂,好味又夠食!

象牙宮

bk2013 發表於 21-2-13 01:03
食過邊間好食?有圖為證

呢個4-6人。

象牙宮

alicialee1210 發表於 21-2-13 10:54
好味道

呢個咩價?

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

都係忠誠最好味,份量又足

子爵府

初一開年試 海港 唔錯幾好食!

海之風    發表於 21-2-13 12:39

大宅

牛年勳章

mcs74 發表於 21-2-13 10:45
食左美心同輝記,美心勁垃圾……輝記d豬肉勁騷,其他一般,無傳說中咁好食,可能盆菜都係麻麻地~以後唔會 ...

好彩無訂美心

大宅

I9528 發表於 21-2-13 10:53
稻香,568

好唔好食㗎

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

Mrs.Luckycat 發表於 21-2-13 11:28
好似唔錯。請問店名是叫「好味道」嗎?幾錢呢?

叫醉潮館,呢個12人$1688
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

mercurycc 發表於 21-2-13 12:20
呢個咩價?

12人$1688, 醉潮館
有些路啊,只能一個人走

別墅

回覆樓主:

好多年冇買盆菜啦!今年因為唔得閒自己煮所以買咗八鄉南苑,屋企人話都ok。

flower9    發表於 21-2-14 08:43

男爵府

kamakama 發表於 21-2-13 14:48
好多年冇買盆菜啦!今年因為唔得閒自己煮所以買咗八鄉南苑,屋企人話都ok。

...

你真好彩!我都喺訂哩間,訂極品來咗傳統,無鮑魚、瑤柱、海參,味道又差,佢facebook俾人鬧爆,又刪我留言,哩間真喺backlist佢

象牙宮

alicialee1210 發表於 21-2-13 13:40
12人$1688, 醉潮館
平, 可能係波士頓龍蝦,
我地6人澳洲龍蝦差唔多價。

寶石宮

mercurycc 發表於 21-2-13 15:47
平, 可能係波士頓龍蝦,
我地6人澳洲龍蝦差唔多價。

係波士頓龍蝦
有些路啊,只能一個人走

大宅

gl 發表於 21-2-13 15:37
你真好彩!我都喺訂哩間,訂極品來咗傳統,無鮑魚、瑤柱、海參,味道又差,佢facebook俾人鬧爆,又刪我留 ...

真係唔會再幫襯,年三十放人飛機!9:00pm都送唔到!電話WhatsApp 冇人覆!

伯爵府

gl 發表於 21-2-13 15:37
你真好彩!我都喺訂哩間,訂極品來咗傳統,無鮑魚、瑤柱、海參,味道又差,佢facebook俾人鬧爆,又刪我留 ...

南苑冇下次!

首頁

尾頁

跳至