單親天地

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

囡囡一歲生日~

囡囡一歲生日,我心情好鬼興奮添
真係唔經唔覺囡囡出世已經一年啦~
睇住佢大真係好開心~^^
日子一日一日過
在醫院那幾天的日子最難忘
既辛苦又開心, 慌忙女兒不吃奶, 手忙腳亂地學洗澡
每一日的成長, 每一日的轉變
奇妙的生命, 由每天在睡的娃娃
變了現在看少一眼也不得了的活潑人兒
最喜歡看她對著自己滿心歡喜的表情
晚上尋奶的可愛睡相, 正在睡但張開口找食的樣子真可愛
第一次翻身的驚喜, 第一次坐起身的怪相
現在學行學說話, 趣事一籮籮
邊行邊說話, 『搞搞搞搞......』
說她
愛與包容 良性互動 理性分析 多角度思考 感謝偉大的媽媽 媽咪我愛你-3-~袋錶與神兵-.-"~

別墅

Re: 囡囡一歲生日~

生日快樂呀~小妹妹
★各位好!我叫盈盈豬★ 盈盈video 《我係2004年2月28日,係屯門醫院出世》 盈盈豬趣味小天地 <------相簿

侯爵府

小妹妹:
    祝您∼生日快樂!∼身體健康! :mrgreen:

男爵府

生日快樂

男爵府

O~!i always think your daughter have 2yr tim~!Hee~~~just too small.
anyway,really Happy Birthday to her ~!
and good heathly ar~!

男爵府

[img align=left]http://ofimgb1.tw.scd.yahoo.net/cgi-bin/Image/tnc3/4534,2af33b,2bc6,1[/img][img align=right]http://ofimgb1.tw.scd.yahoo.net/cgi-bin/Image/tnc3/902,efaa56,a592,1[/img]
Haaa~~~~forget tmr also is my daughter birthday tim~!Hee~~~

複式洋房

哈哈~ 囡囡的確好似好大個咁~
通常d人見到就問佢有無歲幾

咁都祝你囡囡生日快樂囉~
愛與包容 良性互動 理性分析 多角度思考 感謝偉大的媽媽 媽咪我愛你-3-~袋錶與神兵-.-"~

複式洋房

Happy Birthday! 快高長大呀! ^o^

大宅

祝影子囡囡生日快樂,佢真係好得意喎,d頭髮又多,記得我個女一歲既時候,我都好開心,祝你囡囡永遠身體健康,幸福快樂!聽教聽話

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章

[size=x-large]生日快樂!

珍珠宮

好媽媽勳章

祝小可愛生日快樂!!!

別墅

[size=large]HAPPY BIRTHDAY~~~

大宅

影子囡囡,
ee祝都你生日快樂啦!
2個寶貝~雅詠&灝泯

禁止訪問

複式洋房

多謝各位~

大宅

生日快樂,快高長大。

首頁

尾頁

跳至