自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

我同事竟然日日食, 買呢個餐走牛肉, 走薯條, 今日仲話打算走埋汽水. 利申: 我食過一次. 送埋3張咭俾佢, 我欣賞呢位年青人, 但未去到追星地步.

珊瑚宮

牛年勳章 2021勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

有咁紅咩?我問我識既後生,一係話唔識佢,一係响度冷笑﹗
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

瑪瑙宮

2021勳章

回覆樓主:

搞唔掂 身邊無人理呢個人既產品喎,連我仔都無提過囉

伯爵府

麟媽媽 發表於 21-3-3 22:13
Hello Kitty 唔係最瘋狂,二十幾年前換Snoopy先至痴鬼線!

勾起我美好回憶 我都換到成個床頭都係,嗰時讀書有幾個男同學幫我換

男爵府

2021勳章 好媽媽勳章

TMC3012 發表於 21-3-3 21:47
我暫時唔識人話迷佢

我都係,我自己就唔識欣賞
開心每一天

伯爵府

2021勳章

我自從膽固醇borderline後, 已冇食McDonald 啦!

大宅

2021勳章

麟媽媽 發表於 21-3-3 22:12
我頭先落去買麥記外賣,我老公就多口問個員工,呢個姜B餐有冇人買㗎 ?個後生仔擰下個頭,話第一日有三幾個 ...

去麥記係想食平嘢, 尤其而家經濟不景慳得就慳, 除非十幾廿歲仲係迷偶像嘅年紀,先會捨得食八十蚊一個餐,但呢班年齡層好多都迷韓星。

水晶宮

2021勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

姜濤?? 都唔知乜水,如果買餐送一樽醃酸薑、一個水蜜桃俾我,應該會吸引d囉
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

子爵府

2021勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 熱血勳章 畀面勳章

回覆樓主:

好記得果時,每人唔知幾多個餐,薯條堆埋一齊,變左薯條山,極度浪費。後期麥當勞改了可唔要薯條

王國長老

2021勳章 好媽媽勳章 王國長老

my005 發表於 21-3-4 11:38
有咁紅咩?我問我識既後生,一係話唔識佢,一係响度冷笑﹗ ...

琴日麥當勞嗰個後生仔員工,淨係睇佢眼神都有點不屑 佢仲話姜濤係佢同校,大佢幾年,肥仔一個!我話姜濤唔係好大咋喎,個後生仔話我19之嘛!高高大大,真係後生可畏

珊瑚宮

牛年勳章 2021勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

麟媽媽 發表於 21-3-4 12:57
琴日麥當勞嗰個後生仔員工,淨係睇佢眼神都有點不屑 佢仲話姜濤係佢同校,大佢幾年,肥仔一個!我 ...

老實講,唔係呢度啲人成日提佢,我都唔識佢。

仲以為我老喇好out添,咪問下仔女同識嗰啲後生囉。
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

侯爵府

2021勳章

halaBB 發表於 21-3-4 10:02
回覆 crystal媽咪 的帖子

抄到900個下堅!

有好多張架咩?我以為食一次就齊晒咁多張添

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊