自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆樓主:

你唔re我啦,我係唔攪人的,你不停追住我黎回,又不停咁cap留言,又唔cap低你恐嚇嘅留言喎,不停改post,真係嚇到我架,我好驚呀!

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

明明係你re我先個喎,係你搞我先,而家你話你唔搞人?你邊句真
仲有,我從來冇恐嚇過人,你嗰句就有恐嚇味道了

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

有興趣,就上個女人FB睇啦,大把證據係度,個個係度數佢隱暪嘅事。
我都係路人甲,唔理佢地D關係,但強拉隻狗走,大庭廣眾用大聲公講晒粗口,好失禮。

帶仔狗去行山,Teeny三個月前已經行緊啦。唔係今時今日嘅事,之前唔制止,Eric 正式離開公司,開大SHOW就黎搶狗,出POST話TEENY唔行得山,要救佢,明眼人都知咩事。
其實有睇個D片都知,Eric好多時候驚Teeny辛苦,係抱住佢行山架。
唉,總之Teeny係無辜嘅,雖然個狗牌登記者係個女人,但希望Teeny有一日可以返 ERIC 身邊。佢實好掛住錫佢嘅Eric。

侯爵府

Queenie_0012 發表於 21-3-8 12:28
有興趣,就上個女人FB睇啦,大把證據係度,個個係度數佢隱暪嘅事。
我都係路人甲,唔理佢地D關係,但強拉隻 ...

8-)

首頁

尾頁

跳至