使用意見

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

BK每開一版都彈一頁廣告,要我地望兩秒都算喇,係第二啲網頁通常按X好順利就會關閉廣告,繼續睇我睇嘅嘢,但係BK每次去按X關閉廣告,我10次有8次都係按錯咗入咗個廣告,真係只有BK先做得到!

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

Jasber 發表於 21-3-25 10:10
BK每開一版都彈一頁廣告,要我地望兩秒都算喇,係第二啲網頁通常按X好順利就會關閉廣告,繼續睇我 ...
你好,請問以上情況是出現於 BK App / 手機網頁版,以及所使用的手機型號,謝謝 !

公爵府

iPhone 手機網頁版

公爵府

2024年龍年勳章

Jasber 發表於 21-3-25 10:10
BK每開一版都彈一頁廣告,要我地望兩秒都算喇,係第二啲網頁通常按X好順利就會關閉廣告,繼續睇我 ...
BK係免費平台。我完全明白呢啲廣告收益嘅重要性。不過有時啲廣告走極都走唔到就真係麻煩

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

Jasber 發表於 21-3-25 10:32
iPhone 手機網頁版
你好,我們會了解一下,謝謝 !

公爵府

平平無奇2 發表於 21-3-25 10:33
BK係免費平台。我完全明白呢啲廣告收益嘅重要性。不過有時啲廣告走極都走唔到就真係麻煩
...
有時會懷疑個 X 按鈕係假既, 其實係引你入廣告

首頁

尾頁

跳至