婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

本身屋企已經有兩件,最近次次去親食飯都催我地趁仲生得生多件,真係當我生仔機器咩

子爵府

BK Milk勳章

striveforex 發表於 21-4-2 12:23
本身屋企已經有兩件,最近次次去親食飯都催我地趁仲生得生多件,真係當我生仔機器咩 ...

佢鍾意咪由得佢講囉!
最重要係同另一半有共識,有乜野就叫C6同佢媽講。

男爵府

牛年勳章

回覆 striveforex 的帖子

叫你追個仔?

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 親子王國15週年勳章

回覆 striveforex 的帖子

其實你有冇諗過點解已經有兩個小朋友, 都仲催你地再生多個? 如真係唔想再生, 咪明確D表達唔再想生叫唔好再問, 始終生小朋友係你兩夫妻嘅事, 其他人都可以不理, 根本唔洗去考慮點應付有人催你生呢個問題。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

本身屋企已經有兩件,最近次次去親食飯都催我地趁仲生得生多件,真係當我生仔機器咩 ...

答佢好……

一係叫老公ko佢
不要從別人的嘴裡去認識我

子爵府

崔返佢轉頭,轉守圍攻

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

當佢唱歌好了
請勿轉載。搬字過紙不是記者的工作,未經同意, 即屬抄襲。

男爵府

我會唔理佢
然後默默飄走

男爵府

如果已有兩件,根本唔洗理佢講咩,
佢講咩咪由老公同佢講
不過我會話生完邊個養邊個湊先,
如果係奶奶你養同湊,甘我咪生囉

男爵府

你個仔唔肯再生,99,你勸下佢

大宅

「哦」
「好呀」
「okok」
個肚在自己度,唔生佢又吹你唔漲既

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

DogdogChan 發表於 21-4-3 07:47
「哦」
「好呀」
「okok」

不要從別人的嘴裡去認識我

珍珠宮

niu 發表於 21-4-3 00:41
你個仔唔肯再生,99,你勸下佢

幸福肥師奶

伯爵府

2011精緻種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

DogdogChan 發表於 21-4-3 07:47
「哦」
「好呀」
「okok」

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

回覆樓主:

如果唔再生咪直接講唔會再生

大宅

黑面

水晶宮

回覆樓主:

生三個都唔算生仔機器吖
但你唔諗住再生,咪直接講唔會再生囉

其實無咩煩啫,係老人家都哦㗎啦
個肚係你嘅,佢又無得迫嘅,唔通叫你老公強你咩

複式洋房

你問佢係咪你湊先...無錢係咪你養先...

伯爵府

2011精緻種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Sharon.W 發表於 21-4-4 13:39
你問佢係咪你湊先...無錢係咪你養先...

一直都好想問啲99馮咩可以要求人生仔,又唔係嫁比佢,子宮係自己度,十月懷胎又唔係佢捱,十級痛又唔係佢受,代母都要收成佰萬啦,因乜事冇啦啦要幫你生,之後仲有排養,馮咩

男爵府

都生左兩件啦,直接答佢no 啦,就係你唔應佢咪次次講囉

首頁

尾頁

跳至