夫婦情感

跳至

首頁
23456...15

尾頁

複式洋房

PIGPIG朱 發表於 21-4-11 17:58
其實監住佢都無咩用,最大鑊係完全分唔到佢真定假...唔通真係要監到24小時睇住cctv咩,到真係監得太過分, ...

係講得好啱,我真係好難再相信呢個人,到底佢咩心態,要做到咁好但又出去有第二個,到底佢係愛我定唔愛呢,既然做到咁好點解又唔做多步呢,原全同我冇sex,佢自己唔覺奇怪咩,其實呢個小三都真係好恐怖,咁既男人都願意跟,我問我老公個女人係咪自己有男朋友,佢又話冇,但我覺得唔係lol,一個女人一定會想越要越多

複式洋房

blue媽 發表於 21-4-11 18:00
我依家就係好辛苦,瞓唔好,腦裡成日出現佢攬住第二個女人

你老公在交友app識人,我覺得比起同同事攪埋更加衰格,同事都叫做大家日對夜對日久生情仲要要人地配合先成事,交友app呢就大家擺明車馬出黎玩想識朋友什至炮友,隨時都搵到對手。你老公識個玩足2年,如果你無發現,根本仲有排玩,睇個勢佢似想避風頭,大家上得交友app的都係苦悶尋開心,遲下一切重回正軌,佢又再搵番或者搵過一個都仲得。
我就覺得這個人已經信不過,不可以再相信他。

複式洋房

回覆 blue媽 的帖子

一定會減淡的 加油你C6如果唔愛你 就唔會花心機做咁多嘢

珍珠宮

blue媽 發表於 21-4-11 18:08
係講得好啱,我真係好難再相信呢個人,到底佢咩心態,要做到咁好但又出去有第二個,到底佢係愛我定唔愛呢,既然 ...

我試分析下。我覺得佢愛你都愛小三,呢類男人真係有高玩潛質,我唔知佢玩慣定第一次,除時佢玩慣都唔奇,因為級數太高。
99%女人都有警犬觸角,根本好難可以呃到幾年架...
無性其實我唔覺得是最重點,只要佢愛你錫你你感受到就ok,現代人好多有內外既性障礙,做唔到就做唔到架啦。問題佢同第二個做到,但三年唔掂你就大問題啦..戲都交下丫?
至於佢做到甘好呢一點《好多時人付出多左就好怕咩都無曬,對於佢黎講佢人生就建築左係個家度,佢無左個家上半世就白做,呢一點係你唯一優勢。
但最起碼感受到佢知錯,佢好似唔知錯甘仲驚,都唔知佢邊時真邊時假..除非呃自己囉

珍珠宮

ACR824 發表於 21-4-11 18:18
你老公在交友app識人,我覺得比起同同事攪埋更加衰格,同事都叫做大家日對夜對日久生情仲要要人地配合先成 ...

交友app管唔到架,係你面前咪刪左佢,想識人又下載囉,番屋企前又刪左佢囉...點管到..

複式洋房

PIGPIG朱 發表於 21-4-11 18:23
我試分析下。我覺得佢愛你都愛小三,呢類男人真係有高玩潛質,我唔知佢玩慣定第一次,除時佢玩慣都唔奇, ...

佢係第一次,我真係警犬黎架,佢講大話我知架,之前有幾次我覺有怪怪地,但我冇証據,佢唔認,話我亂諗我地以前拍拖時,我己成日同佢講,你出面玩女人最好玩得叻D,唔好比我知,我知就一定分手,結婚後都有講,佢其實係重視呢個家,唔係重視我

複式洋房

PIGPIG朱 發表於 21-4-11 18:25
交友app管唔到架,係你面前咪刪左佢,想識人又下載囉,番屋企前又刪左佢囉...點管到..
...

佢之前就係咁,我重來冇係佢電話見到交友app,只見佢睇咸網,其實我老公好咸濕,以前一星期幾次

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

我一向認為男人嘅錢銀時間放喺邊,個心就喺邊。但你描述,你C6 錢銀時間放哂喺你度,小三又冇錢又冇時間,真係唔知為乜。
佢點解和小三上床,但和你冇性生活,係因為你C6貪心,老婆隨時available ,而小三就期間限定。雖然你老公有做嘢俾安全感你,但佢之前玩得太高明,真係唔知點再信佢,相信至少要觀察佢一兩年,亦要佢交足功課才予以考慮。你個topic係「應唔應該原諒佢」,我覺得要知道佢出軌嘅原因和見到佢真係改過,才可以講原諒兩個字。目前最多大家唔提,將佢放入觀察名單。

珍珠宮

blue媽 發表於 21-4-11 18:39
佢之前就係咁,我重來冇係佢電話見到交友app,只見佢睇咸網,其實我老公好咸濕,以前一星期幾次
...

你老公係咪渣車送貨個種?我知佢地成日玩交友app,同埋叫gg。
因為之前我有個女性朋友離婚之後佢玩交友app,之後佢話勁多仔溝佢啊,一星期幾日都唔同男仔搵佢出街,佢話好多係做送貨架喎...同埋好攪笑架..5x歲又溝佢..20歲又溝佢....

複式洋房

PIGPIG朱 發表於 21-4-11 18:54
你老公係咪渣車送貨個種?我知佢地成日玩交友app,同埋叫gg。
因為之前我有個女性朋友離婚之後佢玩交友app ...

yes 呀

珍珠宮

blue媽 發表於 21-4-11 18:39
...

甘佢甘咸濕,無啦啦停左就好古怪...而家有番性生活未?

珍珠宮

blue媽 發表於 21-4-11 18:55
yes 呀

唯有叫你拎得一蚊就一蚊啦

複式洋房

soso1227 發表於 21-4-11 18:49

我一向認為男人嘅錢銀時間放喺邊,個心就喺邊。但你描述,你C6 錢銀時間放哂喺你度, ...

佢話返工無聊,所以玩交友apps,同呢個女人特別啱傾,傾傾吓約出來食吓飯,食食下又一齊咗,個女仔主動話唔介意佢有老婆,其實我老公有D 驚我,佢知我係咩人,比我知道頭家一定散,我有好錫我嘅家人,就算我離婚係冇問題架,只係依家我想唔通點解佢要做到咁好,令我決絕唔到

別墅

會唔會佢係有其他收入你唔知呢,例如玩股票

複式洋房

PIGPIG朱 發表於 21-4-11 18:57
甘佢甘咸濕,無啦啦停左就好古怪...而家有番性生活未?

有一 次

複式洋房

PIGPIG朱 發表於 21-4-11 18:57
唯有叫你拎得一蚊就一蚊啦

佢銀行張咭係我手

男爵府

blue媽 發表於 21-4-11 19:01
佢話返工無聊,所以玩交友apps,同呢個女人特別啱傾,傾傾吓約出來食吓飯,食食下又一齊咗,個女仔主動話唔介意 ...

無聊可以打機打到課金都無問題,可以炒股,可以睇劇,要傾偈都可以上各種forum吹水,會唸交友app要私下聯絡,一開始去裝咁嘅app已經係立心不良

複式洋房

shopaholicvivi 發表於 21-4-11 19:01
會唔會佢係有其他收入你唔知呢,例如玩股票

冇,但送貨有貼士

珍珠宮

blue媽 發表於 21-4-11 19:03
佢銀行張咭係我手

甘都好

珍珠宮

blue媽 發表於 21-4-11 19:04
冇,但送貨有貼士

咁佢用貼士同小三食飯?

首頁
23456...15