夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

我承認自己貪慕虛榮,想見識吓6星級酒店係有幾靚,酒店入面的高級餐廳有幾高級,但係成20幾個鐘留留長,除咗食飯,浸靚bath, 瞓返十個鐘之外,仲有咩好做呢?
我同c6都年紀唔細,啲成人遊戲都玩唔到咁多喎

大宅

SpongeBoBo 發表於 21-6-3 21:27
我承認自己貪慕虛榮,想見識吓6星級酒店係有幾靚,酒店入面的高級餐廳有幾高級,但係成20幾個鐘留留長,除 ...

去泳池玩下

子爵府

回覆樓主:

不停食。 有d會包下午茶,黃昏雞尾酒,晚餐。
[img align=right]http://i116.photobucket.com/albums/o21/keiyan76/CEO.gif[/img]

子爵府

我承認自己貪慕虛榮,想見識吓6星級酒店係有幾靚,酒店入面的高級餐廳有幾高級,但係成20幾個鐘留留長,除 ...

瞓下晏覺,瞓醒又食,上下網打下手遊!

珍珠宮

half day spa package

珍珠宮

其實開支酒,望下個景都幾粒鐘啦

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

一齊飲下酒,睇下電影/煲劇,打機,唱金絲雀

newcook    發表於 21-6-10 18:07

大宅

我以往都會離開酒店出去行下,乜大家staycation真係全日留喺酒店?

子爵府

回覆 SpongeBoBo 的帖子

做SPA+ FACIAL 都6個鐘, 游水+運動, 重點係食晚餐

珍珠宮

cckuma 發表於 21-6-4 09:33
我以往都會離開酒店出去行下,乜大家staycation真係全日留喺酒店?

會㗎,好享受嘆酒店

伯爵府

去附近行下行夜啲,感受一下夜市

大宅

你同C6溝通一下先,可能你C6去staycation就係想咩都唔做,如果你又要佢跟你個schedule咁run,我怕佢會寧願返工。

禁止訪問

禁止訪問

牛年勳章

子爵府

回覆 happylife28 的帖子

男爵府

正經答,同男人講去staycation,佢當然覺得係去酒店開房=床上運動,食、靚靚浴缸兩公婆玩水、床上運動、瞓、再食,再床上運動、瞓,就係已經一日了。

子爵府

回覆樓主:

雙人浸浴+食大餐

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

Pepero 發表於 21-6-4 14:09

正經答,同男人講去staycation,佢當然覺得係去酒店開房=床上運動,食、靚靚浴缸 ...

公爵府

香港6星級是Ritz-Carlton?
去 lounge 食英式下午茶,茶酒任飲,dinner, 睇夜景,spa,睡覺,浸浴,早餐,繼續睇無敵景,午餐,check out
恭賀新禧,迎春接福!

大宅

happylife28 發表於 21-6-4 13:23
對! 一定要記得碌來碌去唱金絲雀!

有畫面

首頁

尾頁

跳至