自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

cathy.auyeung 發表於 21-6-16 08:04
第二間叫畫了x,畫x麼,如果你有興趣,可以免費試堂,pm我

我手機pm唔到你?你可以pm我試堂資料嗎?thanks

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

myshadow 發表於 21-6-16 08:56
美術寶。 學得咁上下,呢間仲可以代報全國美術考試

有無油畫?

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 HiPP勳章(2) 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 DHA勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆 funghon 的帖子

語言方面,因為我朋友D仔女普通話麻麻地,所以原來都有粵語同英文揀,但我自己就揀番普通話,因為平時少講,當學埋普通話,HAHA
另外,我唔揀一對一,係因為其實睇吓人地點畫可以點改善,我都覺得幾好,
而且到最後有分享畫作的部份,發現人地都分享得好好,
我諗住可以俾我女練習吓點樣介紹幅畫

伯爵府

cathy.auyeung 發表於 21-6-16 12:26
回覆 funghon 的帖子

語言方面,因為我朋友D仔女普通話麻麻地,所以原來都有粵語同英文揀,但我自己就揀番普 ...

佢d課程有冇分年級?高小生,你用過的兩間都適合程度嗎?

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 HiPP勳章(2) 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 DHA勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆 Ocean419 的帖子

暫時我試咗兩間,我自己覺得畫啦啦適合年紀較小,而畫了麼就適合年紀較大,
其實佢地兩間應該都有分年紀同程度上唔同嘅班,

伯爵府

回覆 artai430 的帖子

$16蚊堂真係好平喎,但係呢D應該錄播課,即係冇互動,自己睇片學畫,
而美術X係一對一,睇過D價錢都要大約$100一堂

大宅

Onlok 發表於 21-6-16 12:18
有無油畫?

唔清楚,我仔就學過素描動漫水彩等

伯爵府

DHA勳章

cathy.auyeung 發表於 21-6-16 14:01

$16蚊堂真係好平喎,但係呢D應該錄播課,即係冇互動,自己睇片學畫,

除左跟住畫.重有小遊戲.故事.
好吸引到小朋友.

平平地Just for fun.

伯爵府

artai430 發表於 21-6-16 16:38
除左跟住畫.重有小遊戲.故事.
好吸引到小朋友.

係嘅,所以比較適合細嘅小朋友,起碼吸引到佢

大宅

cathy.auyeung 發表於 21-6-16 14:01

請問呢個美術寶100蚊係港幣,定係人民幣,唔該?

伯爵府

candice47 發表於 21-6-17 19:11

買唔同節數,唔同價錢,愈多愈平,美術寶都有免費試堂,你可以試吓先,自然會有客服聯絡你

伯爵府

candice47 發表於 21-6-17 19:11

各位宝贝家长,晚上好[爱心]
(emoji)美术宝1对1“618年中大促”直播间福利(emoji)
套餐1⃣️:原价6288元, 团购价格5659元(emoji)(emoji)
38节课程 + 5节直播课(3节需发朋友圈获得),共43节[庆祝]

套餐2⃣️:原价8588元, 福利价格7729元(emoji)(emoji)
58节课程 + 5节直播课(3节需发朋友圈获得),共63节[庆祝]

时间有限,送完截止!!

子爵府

Onlok 發表於 21-6-16 12:18
有無油畫?

我都有興趣,但好似揾唔到

伯爵府

cathy.auyeung 發表於 21-6-9 14:29
大鄉里,本來想同囡囡搵D暑期畫班報名,大部份都要$250一堂,有D仲要唔近屋企,上網搵吓,原來大陸已經有好多系 ...

報告返,我最後試咗美術x,係教畫動漫,首先講咗個故事,然後跟住老師畫,就咁,我覺得冇咩創意,同埋想小朋友學吓水彩素描,所以冇join

伯爵府

cathy.auyeung 發表於 21-6-19 12:26
報告返,我最後試咗美術x,係教畫動漫,首先講咗個故事,然後跟住老師畫,就咁,我覺得冇咩創意,同埋想小 ...

題外話,試完唔啱,我即刻刪除咗個wechat,唔想佢繼續sell,佢仲留言“試完課就刪除,你太毒了吧!”究竟係咪我唔啱?!

伯爵府

cathy.auyeung 發表於 21-6-9 14:29
大鄉里,本來想同囡囡搵D暑期畫班報名,大部份都要$250一堂,有D仲要唔近屋企,上網搵吓,原來大陸已經有好多系 ...

差唔多上網課咗一個月,暫時覺得好好,幾十蚊一堂真係抵,利申唔係打手,真係自己俾咗幾千蚊買堂,下面係我女學水彩嘅畫作,有興趣可以pm我免費試堂

子爵府

cathy.auyeung 發表於 21-8-11 18:24
差唔多上網課咗一個月,暫時覺得好好,幾十蚊一堂真係抵,利申唔係打手,真係自己俾咗幾千蚊買堂,下面係 ...

幾靚喎! 請問你現在是join 了邊一間? 幾多錢一堂?

侯爵府

留毛

禁止訪問

回覆樓主:

伯爵府

my_bride 發表於 21-8-17 00:44
幾靚喎! 請問你現在是join 了邊一間? 幾多錢一堂?

我現在join了畫了麼,大約港幣$60一堂,你有興趣的話,可以pm留電話,免費試堂

首頁

尾頁

跳至