夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Icarusho 發表於 21-6-15 18:27
回覆 Angelice-BeBe 的帖子

嗯,依家呢一刻係覺得發脾氣同流眼淚都唔得,怕影響到個細同大b。覺得好屈住屈 ...

你覺得屈住屈住想呻就上嚟啦

但真係要盡量控制下情緒啦,要記住點都好,小朋友都好需要你架,現在無得回頭,向前望。等bb出左世,先再作打算。

大宅

Icarusho 發表於 21-6-15 06:45
我好唔開心,近排發覺佢成日鬼鬼鼠鼠send message,如果佢係同普通朋友傾既話佢唔會即刻禁走,但佢如果同個 ...

唔好介意我多口,不如先發制人,半夜用你老公部電話同條女聯絡,話比佢知你有左BB叫佢離開你老公,再Delete 埋同個女人嘅聯絡方法,等佢地暫時搵唔到對方,可唔可行呢?

男爵府

回覆樓主:

其實佢有前科你都預有哩日先點都要做working mom既然經濟無影響未同佢請清請楚,肚入去個個諗清楚跟邊個比較實際

大宅

鋒人院 發表於 21-6-15 19:23
唔好介意我多口,不如先發制人,半夜用你老公部電話同條女聯絡,話比佢知你有左BB叫佢離開你老公,再Delet ...

我反而覺呢個方法好蠢
其實del電話號碼唔代表搵唔到對方,要搵實有方法搵到。其實睇每月電話帳單,都可以check到打出打入號碼紀錄。反而最後佢地聯絡返比樓主老公知道佢甘做,更認定樓主唔可以無左佢。
仲有,要處理既係處理屋企果件,唔係第三者

RAA    發表於 21-6-16 12:12
cathngai    發表於 21-6-15 21:05

複式洋房

回覆 Angelice-BeBe 的帖子

係,依家呢刻我都唔知同邊個講好。因為怕自己屋企人擔心,同埋之前都試咁咁。打算細b出左黎再算

複式洋房

回覆 bsg 的帖子

我有諗過細b跟邊個。我內心好掙扎,但既然佢係c6要求既,我有諗過交返俾佢。一來我經濟同精神未必照顧到2件

複式洋房

回覆 鋒人院 的帖子

其實有心搵。。。佢搵唔到呢個都搵第二個

複式洋房

回覆 buibui1123 的帖子

我都覺得係同自己內部問題,第三者既野出面點都有,問係c6點處理仲要佢俾我發展係乜反應
我心好淡,原來原本諗住經過風浪可以長長久久係錯

複式洋房

Icarusho 發表於 21-6-15 22:14
回覆 鋒人院 的帖子

其實有心搵。。。佢搵唔到呢個都搵第二個

同我而家面對的問題一樣,外遇點阻得晒,係睇個男人,我果個應該都係病態

大宅

秋天與楓葉 發表於 21-6-15 09:39
已經發現過老公身痕撩女,再發現乃意料中事,因為佢已知個結果係唔會離婚,玩得小心啲就得

個個身痕嘅都係 ...

非常同意,正常嘅老公起老婆大肚時應該會特別緊張,但我果個當年都係親我大肚成日要出入醫院而出軌,雖然我係最近先發現,但諗落都非常心寒。

複式洋房

Katrina192 發表於 21-6-15 23:11
非常同意,正常嘅老公起老婆大肚時應該會特別緊張,但我果個當年都係親我大肚成日要出入醫院而出軌,雖然 ...

咁你地而家關係點?
有冇同路人可以傾下,互相支持下(emoji)

珍珠宮

回覆樓主:

別難過,先好好把第二胎生出來之後再做打算。

如果經過第一,本應該是大家更會珍惜大家的愛,但由這件事睇來佢無珍惜過這段情。

好好地大家傾訴下,小朋友點樣安排好,唔好衝動。

大宅

buibui1123 發表於 21-6-15 20:30
我反而覺呢個方法好蠢
其實del電話號碼唔代表搵唔到對方,要搵實有方法搵到。其實睇每月電話帳單,都可以c ...
絕對同意,比你攪掂依家嗰件,還有二,三,四,五...件。真係要處理自己個 c6先,否則都是治標唔治本。

cathngai    發表於 21-6-16 07:19

男爵府

Icarusho 發表於 21-6-15 22:13
回覆 bsg 的帖子

我有諗過細b跟邊個。我內心好掙扎,但既然佢係c6要求既,我有諗過交返俾佢。一來我經濟同 ...

就掉番比佢,佢無錢又怕煩自己就會死番你身邊啦,到時睇你怕唔怕再受傷,唔怕未一齊生活,怕既就走人

大宅

回覆樓主:

可能我保守d, 接受唔到佢將你個句"或者遇到更好呢" 講出去,傻嘅都知你同老公講下笑。唔應該同個異性曖昧朋友講囉。有咩目的

複式洋房

回覆 bsg 的帖子

我怕左啦,見過鬼怕黑。同埋尋日朝早又嘈多一次交,佢話佢忍左我十年,呢樣野更加令我傷心。
咁當初點解又要留返住我?

複式洋房

回覆 ckcpooh 的帖子

係啊,所以我都係嬲呢個點。但佢唔明朝早又嘈多次,佢講左d更加傷我心既野。
我覺得好心淡,我唔知佢當初點解要留返住我

複式洋房

依家我好怕見到佢,同埋訓唔到。
我叫佢去返佢啊媽果邊住幾日先,我諗住自己星期六日自己出去住幾日酒店冷靜下同休息下

子爵府

Icarusho 發表於 21-6-16 10:47
回覆 bsg 的帖子

我怕左啦,見過鬼怕黑。同埋尋日朝早又嘈多一次交,佢話佢忍左我十年,呢樣野更加令我傷 ...

睇嚟隻狐狸精落重藥,咁說話都講得出,証明佢冇左你都仲有個後備等緊佢!
其實佢有冇無返嚟瞓?或講大話ot 遅返,其實去爆房架?

珍珠宮

Icarusho 發表於 21-6-15 06:45
我好唔開心,近排發覺佢成日鬼鬼鼠鼠send message,如果佢係同普通朋友傾既話佢唔會即刻禁走,但佢如果同個 ...

證據不足喎,你c6平時份人都信唔過?

首頁

尾頁

跳至