自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

kmbb519 發表於 21-7-8 11:09
咦咦,整頭髮都好喎!

要間舖有開商戶版至得架,我之前問左可以用,有支付寶

子爵府

回覆樓主:

我應該用嚟買保健食品,但又想攞啲嚟買手机。
阿尼陀佛   enjoy enjoy
black lady/sexy cool/fifty cent/多肉動物/式持恒/沈思懷

子爵府

因為有小朋友,又日日煮飯,買幼兒用品、生活日用品、餸菜,一個月$2000都用得晒

水晶宮

出多啲街食飯

xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

水晶宮

畀面勳章

回覆樓主:

我仔之前整爛個電視,
要買電視

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

諗住買部剃毛機,平時唔捨得買嘅護膚品/日用品
什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

象牙宮

kmbb519 發表於 21-7-7 23:59
我想用佢黎買d… 想買但唔捨得買嘅野!
但我又諗唔到…. 想買嘅都買左

我都要整买野 list 用錢易過搵錢 2021 今年要用晒? 
1。舒適健康腰背座墊
2。凍柜 
3。ipad
4。旅行团費?2022
5。電視机 
6。電腦 。。2022买都可以。
7。冷氣机 2022
8。洗手盆柜 + 鏡柜
9。飯枱
10。醫美,botox

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

瑪瑙宮

我好多野想做喎, 應該只做到 1,2,3

1 洗牙
2 換眼鏡
3 鞋柜, 飯枱
4 廳果部冷氣
5 平面爐
6 新型抽油煙機
7 Skecher 波鞋

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Nancy20090615 發表於 21-7-8 11:55
我好多野想做喎, 應該只做到 1,2,3

1 洗牙

立埋C6個份!

瑪瑙宮

cy101 發表於 21-7-8 12:00
立埋C6個份!

本人 single

丫, 同埋呢, 我見好多人著 Skecher 波鞋, 我睇過都幾貴, 唔知係咪真係好好著呢?

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Nancy20090615 發表於 21-7-8 12:04
本人 single

丫, 同埋呢, 我見好多人著 Skecher 波鞋, 我睇過都幾貴, 唔知係咪真係好好著呢?

我都有興趣,入舖睇過!一對9折,2對7折,唔知值唔值得買2對?

珍珠宮

him-bb 發表於 21-7-8 07:51
買咩都得啦 反正多出黎 咪亂甘買囉

我都係咁,好自由,未出已經買咗衫

珍珠宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 大廚勳章

無話可說 發表於 21-7-8 11:23
要間舖有開商戶版至得架,我之前問左可以用,有支付寶

係啦,我都要搵下
唔知多唔多舖頭會專登裝呢
我知樓下間藥房 佢話專登整左部八達通機
大事化小, 小事化毛.........

珍珠宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 大廚勳章

Nancy20090615 發表於 21-7-8 12:04
本人 single

我覺得佢比較窄,我腳背好厚,買大左一個碼都覺得好”cool “… 普通腳 或 瘦腳應該好d…. 但除左呢樣,個底都舒服,但我都係覺得 nike d air 舒服d
大事化小, 小事化毛.........

瑪瑙宮

kmbb519 發表於 21-7-8 15:29
我覺得佢比較窄,我腳背好厚,買大左一個碼都覺得好”cool “… 普通腳 或 瘦腳應該好d…. 但除左呢樣,個 ...

我只係夾硬諗多樣叫想買 ge 野, 我見好多人著同見佢個底幾厚.

我改左著涼鞋/拖鞋好耐, 唔使配衭又唔會焗到灰甲, 好少著波鞋已經.

別墅

回覆樓主:

日用品,小朋友既野

男爵府

好想買個包包又諗住買大型家電或煮食爐又或者傢俬。全部都要補錢呢

象牙宮

kmbb519 發表於 21-7-8 15:25
係啦,我都要搵下
唔知多唔多舖頭會專登裝呢
我知樓下間藥房 佢話專登整左部八達通機

趁仲有時間,放假留意下日常幫襯開既舖頭,睇有無支付寶,微信,八達通logo

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

kmbb519 發表於 21-7-7 23:59
我想用佢黎買d… 想買但唔捨得買嘅野!
但我又諗唔到…. 想買嘅都買左

初步諗日用品,做facial,買d衫同化粧品
不要從別人的嘴裡去認識我

男爵府

環保接龍勳章

回覆樓主:

想買個萬用鍋要來炆下野囉

首頁

尾頁

跳至