懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 ohmygosh 的帖子

睇中醫真係要好有恆心,但為左身體都要

大宅

回覆 ccsally 的帖子

我睇左康和堂,覆多幾次診就同大家SHARE

大宅

回覆 felixsky 的帖子

快d調理下身體呀 我睇左幾次中醫,真係覺得身體好左

大宅

睇左幾次康和堂,想同大家share下
佢有2間分店,我就去銅鑼灣個間,地點一流,係正時代廣場對面,裝修都幾靚,同平時見到既中醫診所好唔同,staff安排我睇任醫生,第一次睇中醫,心情都有少少緊張,好彩佢都幾nice,佢問左我好多問題,包括生活同飲食習慣,佢話我氣血不足,所以面色差好埋成日易攰,佢建議我做針灸,一聽到針呢個字我已經驚,但為左身體好d,頂硬上啦!

任醫生落針前都有同我講落咩穴位,但我唔記得…第1次落左共4針,2枝針2枝腳,落個下有dd痛,但我諗都係痛左1,2秒,之後就有少少痺痺地既感覺,大約4個字就起針,一落床個下我覺得成個人好似精神左咁,呢間仲有埋煲藥服務,真係幾好,食個陣用熱水座熱就飲得,飲左3劑就已經個人精神左,無咁攰同埋面色無咁暗,早知我就一早睇中醫啦!

大宅

回覆 yoyocandy 的帖子

大宅

回覆 sandychu103 的帖子

唔痛呀,好似俾蚊咬咁

大宅

回覆 lstina880 的帖子

田心日辰?

大宅

回覆 kinkis426 的帖子

加油呀媽媽~快d睇中醫調理下,我真心覺得睇左一排身體好左好多

大宅

回覆 sandychu103 的帖子

到宜家都有keep住睇,而家真係覺得個人健康左、精神左好多

首頁

尾頁

跳至